Migdałkowa
Fanka BB :)
No i masz Zainspirowałaś mnie konkretnieAż mi narobiłaś smaku na jarzynową Zaraz zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i masz Zainspirowałaś mnie konkretnieAż mi narobiłaś smaku na jarzynową Zaraz zrobię
o losie!!! Mi się chceeeNo i masz Zainspirowałaś mnie konkretnie
Średnia mi wyszła tym razem szczerze mówiąc. Albo to moje kubki smakowe buntują się na wszystko co nie jest tostem z seremDaaaaaaaaj. Proszę
Wygląda ślicznie, ale w ostatnim czasie mam odrzut do warzyw (to tyle na temat zbilansowanej diety) choooociaz wczoraj udało mi się zjeść risotto z warzywami, więc jest progresNo i masz Zainspirowałaś mnie konkretnie
wczoraj mi się chciało tostów z parówka, ale mój się nie dał namówić a samej dla siebie to mi się nie chciałoŚrednia mi wyszła tym razem szczerze mówiąc. Albo to moje kubki smakowe buntują się na wszystko co nie jest tostem z serem
Ja wlasnie skonczylam smazyc krokiety z pieczarkami i serem
I jak po wizycie? Bo nie wiem czy nie pisalas czy przeoczylamJa mam wizytę o 8:30 dziękuję za kciuki stresuję się jak zwykle przed wizytą ( najgorzej jest mi się zebrać, akurat dziś czuję się tak fatalnie )