Anulakacpi
Fanka BB :)
Ja w poerwszej ciazy mowilam. Mam spore zwyrodnienie odcinka ledziowego plus dyskopatie. Gdy mi dysk przeskakuje przez kilkanascie godzin nie jestem w stanie usiasc wstac ani ruszacnogami czy sie obrocic. Lekarz ortopeda stwierdzil ze mam w dorbym stanie kregoslup i mam rodzic naturalnie. Co by bylo gdyby mi dysk wyskoczyl to nie wiem. Ponoc jakis glowny dysk mi wtedy uciska i nie mam szans sie ruszyc. Ale wypada raz na kilka lat.Jezu ja też garace kąpiele a mój narzeczony w letniej najbardziej lubi ale nie choruję w ogóle. A ja mam takie pytanie dziewczyny bo widzę że taki temat jeszcze nie był poruszony , czy któraś ma ostroofity ( nie wiem jak dokładnie to się piszę ) w odcinku lędźwiowym ,bo ja teraz we wrześniu miałam mieć rehabilitację ale musiałam zadzwonić i odwołać , ale chciałam się zapytać czy powinnam powiedzieć lekarzowi o tym kręgosłupie że mam małe zwyrodnienia i ogólnie jak to na ciążę wpłynie ,bo np czasami podnieść nogi nie mogę jak mnie ukuje gdzieś w nerwa a mówią że sport to zdrowie ( byłam pod opieką neurologa właśnie kręgosłup i migreny)