reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Na liście składników albo w dalszej części etykiety powinno być napisane, czy ser jest z mleka pasteryzowanego. Jeśli nie jest lub nie napisali, to ja bym nie jadła. Można sobie wyhodować listerioze. Tak samo jedząc surowe jajko albo wędliny dlugodojrzewajace czy surowe mięso. RIP TATAR 😭😭
No właśnie nie jest napisane, to takie wiesz serki sprzedawane w budkach do siateczki. 😞 No nieeeee a ja już żyłam tym smakiem 😠🥲

Na liście składników albo w dalszej części etykiety powinno być napisane, czy ser jest z mleka pasteryzowanego. Jeśli nie jest lub nie napisali, to ja bym nie jadła. Można sobie wyhodować listerioze. Tak samo jedząc surowe jajko albo wędliny dlugodojrzewajace czy surowe mięso. RIP TATAR 😭😭
Mogę Wam później wrzucić przepis na tatar z pomidorów, który jest przeboski i idealny w ciąży 😍 Nawet dzisiaj planowałam zrobić, więc może będzie przepis ze zdjęciem 🤪

Dziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować 😋. Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać 😆 Póki co staniki których teraz używam są już lekko za ciasne. Zastanawiam się nad zakupem nowych, ale większych o miseczkę. Nie wiem tylko czy za miesiąc znowu nie będę musiała robić zakupów 🙊. Na pewno jest to sprawa indywidualna, ale gdyby któraś z Was chciała się podzielić swoimi przeżyciami, to będę wdzięczna 😄

Dziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować 😋. Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać 😆 Póki co staniki których teraz używam są już lekko za ciasne. Zastanawiam się nad zakupem nowych, ale większych o miseczkę. Nie wiem tylko czy za miesiąc znowu nie będę musiała robić zakupów 🙊. Na pewno jest to sprawa indywidualna, ale gdyby któraś z Was chciała się podzielić swoimi przeżyciami, to będę wdzięczna 😄
Czytałam ze podobno rosną do 3 rozmiarów na plus 😅 Ja nie mam doświadczeń ze skończonych ciąż, ale na ten moment mam już co najmniej rozmiar większe (staniki odmawiają współpracy) 👀

reklama
No nie, mowa o takich pysznościach, aż mi moja ogórkowa już mniej smakuje 😂
Daaaaaaaaj. Proszę 😜
Ja na początku lipca jadłam normalnie oscypki takie na zimno :) po dwóch dniach wyżerki zrobiłam test, który wyszedł dodatni. Objawów żądnych nie mam
Ja zanim się dowiedziałam o ciąży byłam na wakacjach. Także młody zaczał od odrobiny wina. Dosłownie odrobiny tak na smaka

Do góry