reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja mam termin porodu wyliczony na 20 marca. Prawie bedziemy witac wiosne :) dziewczyny po urodzeniu Maluszka, jezeli macie w domu przedszkolaka robicie mu przerwe? Ja mysle o dwoch miesiacach by nie przyniosl chorobska do domu.
Ja będę mieć też przedszkolaka ale nie wiem czy chce ją w domu 🙆🙈 na pewno nic bym nie dała rady zrobić przy dziecku, bo mąż w pracy a córka hajnid pełną gębą 😩🥴 myślę,że ją puszczę normalnie... no może pierwsze dwa tygodnie po porodzie zostawię w domu i tydzień przed a tak to niech chodzi

reklama
Ja będę mieć też przedszkolaka ale nie wiem czy chce ją w domu 🙆🙈 na pewno nic bym nie dała rady zrobić przy dziecku, bo mąż w pracy a córka hajnid pełną gębą 😩🥴 myślę,że ją puszczę normalnie... no może pierwsze dwa tygodnie po porodzie zostawię w domu i tydzień przed a tak to niech chodzi
Haha no dokładnie tez sama wizja zostawienia w domu mnie przeraza. Jeszcze bedziemy to pbhadywac z mezem. Ale przy naszym Kacperku mielismy sytuacje ze gdy mial rowny miesiac wyladowal w szpitalu z rsv i bylo bardzo nieciekawie. Teraz poczatek ciazy a na wspomnienie tego juz panikuje ze zas sie cos powtorzy.

Ja mam termin porodu wyliczony na 20 marca. Prawie bedziemy witac wiosne :) dziewczyny po urodzeniu Maluszka, jezeli macie w domu przedszkolaka robicie mu przerwe? Ja mysle o dwoch miesiacach by nie przyniosl chorobska do domu.
Córkę normalnie puszczałam jak się syn urodził. Ona ma swoich kolegów w przedszkolu, w domu wielka zmiana więc chciałam żeby było też coś dla niej do odpoczynku, coś stałego. Syn kp, miał przeciwciała odemnie. Jak ktoś chorował to byłam to ja ;) Zresztą mi też przydał się odpoczynek żeby nie zwariować, pierwsze tygodnie to połóg.

Dziewczyny a kiedy kupujecie jakieś pierwsze ciuszki dla bobasków? Takie neutralne ;) ja mówiłam, że żeby nie w jednym miesięcy wszystko to powoli bym co miesiąc cos kupowała ale siostra mówi, żeby lepiej nie zapeszać i poczekać :)
Nie mam pojęcia kiedy się przełamie i zacznę coś kupować. Obawiam się, że nastanie mnie przyszły rok 🙈

reklama
Do góry