reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja mam termin porodu wyliczony na 20 marca. Prawie bedziemy witac wiosne :) dziewczyny po urodzeniu Maluszka, jezeli macie w domu przedszkolaka robicie mu przerwe? Ja mysle o dwoch miesiacach by nie przyniosl chorobska do domu.
Ja będę mieć też przedszkolaka ale nie wiem czy chce ją w domu 🙆🙈 na pewno nic bym nie dała rady zrobić przy dziecku, bo mąż w pracy a córka hajnid pełną gębą 😩🥴 myślę,że ją puszczę normalnie... no może pierwsze dwa tygodnie po porodzie zostawię w domu i tydzień przed a tak to niech chodzi

reklama
Ja będę mieć też przedszkolaka ale nie wiem czy chce ją w domu 🙆🙈 na pewno nic bym nie dała rady zrobić przy dziecku, bo mąż w pracy a córka hajnid pełną gębą 😩🥴 myślę,że ją puszczę normalnie... no może pierwsze dwa tygodnie po porodzie zostawię w domu i tydzień przed a tak to niech chodzi
Haha no dokładnie tez sama wizja zostawienia w domu mnie przeraza. Jeszcze bedziemy to pbhadywac z mezem. Ale przy naszym Kacperku mielismy sytuacje ze gdy mial rowny miesiac wyladowal w szpitalu z rsv i bylo bardzo nieciekawie. Teraz poczatek ciazy a na wspomnienie tego juz panikuje ze zas sie cos powtorzy.

Ja mam termin porodu wyliczony na 20 marca. Prawie bedziemy witac wiosne :) dziewczyny po urodzeniu Maluszka, jezeli macie w domu przedszkolaka robicie mu przerwe? Ja mysle o dwoch miesiacach by nie przyniosl chorobska do domu.
Córkę normalnie puszczałam jak się syn urodził. Ona ma swoich kolegów w przedszkolu, w domu wielka zmiana więc chciałam żeby było też coś dla niej do odpoczynku, coś stałego. Syn kp, miał przeciwciała odemnie. Jak ktoś chorował to byłam to ja ;) Zresztą mi też przydał się odpoczynek żeby nie zwariować, pierwsze tygodnie to połóg.

Dziewczyny a kiedy kupujecie jakieś pierwsze ciuszki dla bobasków? Takie neutralne ;) ja mówiłam, że żeby nie w jednym miesięcy wszystko to powoli bym co miesiąc cos kupowała ale siostra mówi, żeby lepiej nie zapeszać i poczekać :)
Nie mam pojęcia kiedy się przełamie i zacznę coś kupować. Obawiam się, że nastanie mnie przyszły rok 🙈

reklama
Do góry