Pszczoła2020
Fanka BB :)
Cała przyjemność gromadzenia wyprawki przed tobąA ja nie mam wogóle żadnych ciuszków moje dzieci mają już 18 i 12 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cała przyjemność gromadzenia wyprawki przed tobąA ja nie mam wogóle żadnych ciuszków moje dzieci mają już 18 i 12 lat
Trzymam mocno kciuki, musi byc dobrze! Dawaj znaka co i jakOdwarstwia mi się nie pamietam jak fachowo powiedziała ale mam zagrożenie poronieniem i zostaje w szpitalu
moze odwarstwia sie kosmowka? Dobrze ze pojechalas i jestes pod opieka specjalistow, mocno trzymam kciuki za was ️️Odwarstwia mi się nie pamietam jak fachowo powiedziała ale mam zagrożenie poronieniem i zostaje w szpitalu
Kosmówka? Ja właśnie dwa tygodnie temu z plamieniem pojechałam do mojego ginekologa. Też delikatnie się odkleiło, pomogło dużo leżenia no i duphaston miałam przepisany. Wierzę, że u Ciebie też wszystko skończy się dobrze. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli trzymam kciukiOdwarstwia mi się nie pamietam jak fachowo powiedziała ale mam zagrożenie poronieniem i zostaje w szpitalu
Po roczku zaczyna się prawdziwy hardcoreCo do wyprawki to jestem trochę przerażona to moje pierwsze dziecko, w ogóle z takimi maluszkami miałam bardzo znikomy kontakt także czuje, że będzie hardcore byle do roczku, później przynajmniej dla mnie psychicznie z górki
Chociaż te co się dowiadują to już kwietniowe... Jest nawet grupa kwietniowych mam... Ja bym tylko tydzień poczekała. Bo w sumie już dużo się każda uzewnętrznia po co ma każdy to czytać? A te co tylko podglądają to i tak się nie włącza do wątku prywatnego, więc bez sensu czekac moim zdaniem tyle...Rozmawialysmy o tym w tygodniu, żeby dać jescze 2 tygodnie dziewczynom z końca marca, które dopiero się dowiadują o ciążach.
Ja na prenatalne boje się zapisać a o jakiś rzeczach dla dziecka to nawet nie myślę. Nawet boje się wybrać jakiekolwiek imię...Dziewczyny a kiedy kupujecie jakieś pierwsze ciuszki dla bobasków? Takie neutralne ja mówiłam, że żeby nie w jednym miesięcy wszystko to powoli bym co miesiąc cos kupowała ale siostra mówi, żeby lepiej nie zapeszać i poczekać