Marcia 1983
Fanka BB :)
Dziewczyny ja sobie tak myślę, że chyba czas zamknąć nasze forum co Wy o tym myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dm znać na pewnoOki wpisane, pamiętaj tylko abym cię dodała na listę jak już będziesz znać TP
W ogóle wiem, nudna jestem z tą listą, ale na jej podstawie będziemy zbierać osoby do grupy prywatnej, a tu niektórzy wpadają i wypadają i nie chciałabym, aby później ktoś miał pretensje, że nie został dodany do grupy
To tak jak jaWiem wiem mam to samo tak źle tak niedobrze tez świruje ale już se wmawiam ciągle że nic zrobić nie mogę tylko się niedenerwowac powoli zaczynam w to wierzyć
Rozmawialysmy o tym w tygodniu, żeby dać jescze 2 tygodnie dziewczynom z końca marca, które dopiero się dowiadują o ciążach.Dziewczyny ja sobie tak myślę, że chyba czas zamknąć nasze forum co Wy o tym myślicie?
Tak nie jestem jeszcze wpisana jeśli będzie wszystko okej to w środę po wizycie na razie się bardzo boję@Mama3222 na kiedy masz tp? bo nie widzę cię na liście
Dziś 9+5 albo plus 6
Ja jeszcze wole poczekać trochęDziewczyny a kiedy kupujecie jakieś pierwsze ciuszki dla bobasków? Takie neutralne ja mówiłam, że żeby nie w jednym miesięcy wszystko to powoli bym co miesiąc cos kupowała ale siostra mówi, żeby lepiej nie zapeszać i poczekać
Mam to samo ale jeszcze się wstrzymamSwoją drogą ja to bym już chciała zacząć szaleć z zakupami. Po ostatniej wizycie jestem cała w skowronkach i nic tylko ubranka przeglądam