Paulina933
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja mam wstręt do wody ( a różnie to u mnie bywa) to np dodaje sobie cytryny lub mięty ma inny smak wtedy i jakoś inaczej wtedy się po niej czuję albo kupiłam sobie dla odmiany lekko gazowaną i tak sobie zmieniam co jakiś czasDziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
Ja przed ciążą ze względu na operacje dziennie musiałam te 3 l wypić i piłam bez problemu. Teraz mi się całkowicie odmieniło i wystarczyło by mi wody tylko po to by popić leki i na tym koniec. Na chwilę obecną ma mi się ma na wszystko co jest niezdrowe. Nigdy coli nie piłam bo nie dość, że dla mnie za słodka to nie przepadam za gazem. Teraz głowa mnie bolała wypiłam sobie szklankę coli i po mnie przepyszna ! musze sie hamować żeby za kazdym razem ze sklepu nie wyjsc z butelką Tak samo mi się ma na jakieś gorące kubki gdzie wcześniej ani nie sięgałam po nic takiego i babka u mnie króluje. Czy cytrynowa czy czekoladowa od tygodnia mogę jeść tylko i wyłącznie babkę czlowiek w tej ciazy naprawdę się zmienia a to dopiero początek. Obawiam się co to będzie mi smakować przy końcówceDziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
Do jakiego lekarza chodzisz?Jaaaa, z Torunia
Mam ten sam problem. Dodaje do niej różnych rzeczy - cytryny, ostatnio truskawki, porzeczkę czerwona, imbiru. Ostatnio zaczęłam dodawać trochę soku jabłkowego. Ale bardzo szybko odrzuca mnie od tych smaków.Dziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
Tak, potwierdzam...tylko co pić innego? Dodaje cytrynę ale bez szałuDziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
O proszęTo tak jak ja
Mam to samo zawsze piłam 2l dziennie, wszędzie z butelką i nawet w nocy się budziłam, żeby napić się wody. Teraz ciężko mi popić tabletkę nawet. Miałam manie na fante to po dwóch dniach już nawet patrzeć nie mogę na nią, teraz sok pomarańczowy, ale staram się coś tej wody jednak wypićDziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę
Ja też cidziennie 2-3litry piłam...A teraz jazdy łyk jest katorgąMam to samo zawsze piłam 2l dziennie, wszędzie z butelką i nawet w nocy się budziłam, żeby napić się wody. Teraz ciężko mi popić tabletkę nawet. Miałam manie na fante to po dwóch dniach już nawet patrzeć nie mogę na nią, teraz sok pomarańczowy, ale staram się coś tej wody jednak wypić