reklama
Anet29
Fanka BB :)
ja w poprzedniej w 13 tcA w poprzedniej ciazy kiedy dowiedziałyście się o płci? Ja w 24 tyg. Ale lekarz miał stary sprzęt, teraz mam nadzieję szybciej
ladydaise
Ja w oby dwóch ok. 16-18 tyg ale to było wieki temuA w poprzedniej ciazy kiedy dowiedziałyście się o płci? Ja w 24 tyg. Ale lekarz miał stary sprzęt, teraz mam nadzieję szybciej
Mamachlopcow
ja zazwyczaj rodzę w innym miesiącu niż mam wyliczone wiec zakładam ze będzie to luty a i śniła mi się pierwszy raz córka , zawsze ale to zawsze w ciąży śnili mi się chłopcyA z ciekawości, dlaczego według OM, skoro to prawie tydzień różnicy?
Mamachlopcow
ja dość szybko około chyba 16 tygodnia ze chłopcyA w poprzedniej ciazy kiedy dowiedziałyście się o płci? Ja w 24 tyg. Ale lekarz miał stary sprzęt, teraz mam nadzieję szybciej
ladydaise
Generalnie powiem Wam że od wczoraj czuje się fatalnie. Jest mi ciągle niedobrze, a po przyjściu z pracy jedyne co jestem w stanie zrobić to pójść spać...jakby mi ktoś baterie wyłączył. Nic nie moge jeść i na nic nie mam ochoty...blee nie myślałam że tak szybko takie objawy się pojawią...
Altojaxx
Ooo to szybkoja w poprzedniej w 13 tc
To może jest szansa na kolejnej wizycie się dowiedzieć
Dolvit
Ja na prenatalnychA w poprzedniej ciazy kiedy dowiedziałyście się o płci? Ja w 24 tyg. Ale lekarz miał stary sprzęt, teraz mam nadzieję szybciej
Niestety dostalam krwawienia normalny okres z bolem brzucha dziś tes negatywny;( po miesiaczce ide do gina badania zrobic
reklama