reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Hej dziewczyny, dotarła do mnie cześć wyników. Mam niski sód i wychodzi na to, że mam cytomegalowirusa... Zerknijcie proszę czy ja dobrze widzę 😢 mój lekarz na urlopie, nawet nie wiem co robić w tej sytuacji, bo tylko mówił mi jakie są straszne konsekwencje, a teraz zostałam z czarnymi myślami
bylam w takiej samej sytuacji doslownie kilka dni temu, nie stresuj sie i nie czytaj internetow, ja zrobilam ten blad. Zrob sobie jeszcze jedno badanie awidnosc CMV i zobaczysz co tam wyjdzie, jesli wyjdzie wysoki % tzn ze zarazilas sie zanim zaszlas w ciaze i dzidzius jest bezpieczny 🙂

Hop, hop! I ja po wizycie 🩷 moje serduszko do mnie mrygało z ekranu ❤️❤️❤️ 6mm 💪 i jest tak jak przypuszczałam, według okresu 7+0, a według usg 6+2, czyli walnęłam się o jeden dzień w obliczeniach...
Kobieta do rany przyłóż. Chyba hormony we mnie buzują i przy wywiadzie się popłakałam jak musiałam mówić o poronieniu. Lekarka nie dość że bardzo się zmartwiła, to jeszcze pocieszyła i powiedziała, że sama straciła pierwszą ciążę, a teraz ma dwójkę dzieci 🥹🥹🥹 wspomniałam też, że piersi mnie teraz nie bolą, a ostatnio bolały bardzo. To też powiedziała, że miała tak samo. Kochana 🩷🩷🩷
Gratulacje, tak się cieszę ❤️ Rośnij zdrowo maluchu 🩷

Gratuluje dziewczyny wizyt ❤️ ja właśnie wyszłam z gabinetu, niestety ale nie jest u mnie tak kolorowo 😢 niby 5+1 ale narazie samo puste jajo 😞 albo się rozwinie albo nie 🥺 dał mi dupka i zapisał za 2 tyg, ale nie wiem czy tyle wytrzymam i chyba wcisnę się gdzieś na przyszły tydz
5+1 to wciąż czas, czasem pojawienie się YS to nawet kwestia 1/2 dni 😌 Jeśli ma cię to uspokoić, to również zapisałabym się w przyszłym tygodniu :)

reklama
5+1 to jeszcze jest czas.
Trzymam kciuki żeby było dobrze! Jaki masz rozmiar pęcherzyka?
6,5 mm
Tak patrzę na ten wydruk, jak on ***** tam nic nie widział jak ja widzę 😅

Załączniki

• 673EF3A5-32BB-4FF4-9CF6-7C69253A6C84.jpeg
    673EF3A5-32BB-4FF4-9CF6-7C69253A6C84.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
Do góry