Nusia93
Fanka BB :)
A tak czekałam aż napiszesz, że wszystko ok nie ma co się zamartwiać najważniejsze, że jest dzidzia i tętno mi pecherzyka też nie mierzyła samo crl. A badania kazała mi zrobic prywatnie i tylko takie marne 700 zł nie wiem czy jak urodzę będę miała za co karmić maleństwo bo dopiero jestem na poczatku ciazy a ja już tysiące straciłam a na nfz u siebie nie pójdę bo u mnie jest kilku lekarzy, którzy mają przyszyta łatkę "mordercy" i nawet w tv o nich głośno kiedyś było... no ale nadal pracująJstem po wizycie tej na NFZ. Zarodek jest, tętno też. Ale ja nie wiem nie może chyba być tak,że wyjdę zadowolona z wizyty... Eh byłam na USG lekko ponad tydzień temu i było niby 5+3 z pomiarów. Dziś wizyta tydzień i dwa dni od tamtej i tak jest wszystko ale według jej wyliczeń 6+1 to co ta ciąża stoi w miejscu? Wolno się rozwija? Crl 0.44. Nie mam pojęcia jaki wymiar na pecherzyk bo go chyba nie zmierzyła... We wtorek idę prywatnie,może coś więcej się dowiem . Z plusów dostałam skierowanie na te badania krwi, więc to będzie z głowy