reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ja od 2 dni czuje się okropnie ciągle mnie mdli i wymiotuje jak coś zjem to walczę przez 2 godz żeby nie zwymiotował niewiem jak będzie dziś.. na nic nie mam ochoty nic mi nie smakuje ani kanapka z szynka ani z serem ani z dzemem wczoraj wcielam pomidora kawy już wogole nie pije ani woda ani sok mi niesmakuja coś strasznego
te tabletki xonvea działają , ciagle mnie mdli i słabo mi ale przynajmniej nie mam ciagle odruchu wymiotnego

reklama
te tabletki xonvea działają , ciagle mnie mdli i słabo mi ale przynajmniej nie mam ciagle odruchu wymiotnego
Moja koleżanka brała tabletki na wymioty niepamietam nazwy ale kosztowały 80 zł starczały na tydzień i niewiem czy przez nie czy hak niemogla ich odstawić bo wymioty wracały że zdwojoną siłą brała do końca ciąży mnie nie stać na to za duży koszt jakoś przetrzymam oby minęło w 2 trymestrze dziś puki co jest lepiej ibtez juz się martwię byle do wizyty

Moja koleżanka brała tabletki na wymioty niepamietam nazwy ale kosztowały 80 zł starczały na tydzień i niewiem czy przez nie czy hak niemogla ich odstawić bo wymioty wracały że zdwojoną siłą brała do końca ciąży mnie nie stać na to za duży koszt jakoś przetrzymam oby minęło w 2 trymestrze dziś puki co jest lepiej ibtez juz się martwię byle do wizyty
tak to te , ja zamierzam sobie chociaż kilka dni je brać wiem ze wrócą ale już nie miałam sił

Trzymałam się twardo, ale mam dziś stres duży 👀 Pierwszy raz od owulacji spadła mi temperatura wyjściowa o 0,6 stopnia (iwatch mi mierzy codziennie i robi zestawienie) i jeszcze ta wizyta dzisiaj tak późno.. Miałam na dzisiaj skierowanie na betę, ale przy pobieraniu rano dołożyłam jeszcze proga. Staram się myśleć pozytywnie, ale świruje dzisiaj totalnie 😵‍💫

Grześ po odstawieniu miał bananową fiksację. Zasypiał z bananem, w nocy jadł banana. W sumie córka też, ale chyba nie w tym stopniu. Albo już zapomniałam;) na pewno potrafiłam o 22 męża do sklepu wysyłać bo co jak się obudzi w nocy a my bez banana 😆
Haha o Boże to najgorzej jak jedna konkretna rzecz musi być 🙈

Wszystkim którym dokuczają mdłości i wymioty ogromnie współczuje, dla mnie to chyba najgorsze uczucie w życiu, więc mam nadzieje, że ich nie będzie, tak samo jak w 1 ciąży 😬

A wszystkim, które się denerwują czy martwią to życzę spokoju kochane ❤️❤️ spróbujcie jakoś wyluzować bo stres nie potrzebny 😚

reklama
Do góry