Dolvit
Fanka BB :)
Na 12O to stresujemy się razem na która masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 12O to stresujemy się razem na która masz?
Dziękuje! a wizyta na 9:20
O to zarazDziękuje! a wizyta na 9:20
Hej ja myślę, że prawie każda z nas ma takie głupie myśliale to normalne bo każdej z nas zależy na tym dzieciątku i nie jedna z nas przeszła stratęhormony też robią swojeCześć nie odzywałam się chwilkę bo miałam intensywne dni dzis w końcu ' wolne'... Dziewczyny też tak macie że odbieracie sobie do głowy najgorsze scenariusze ? Ja ciągle się boje że coś będzie nie tak co do imion jeszcze się nie zastanawiałam ale zawsze mi się podobały - Alicja, Łucja, Hubert, Natan.... Gdybym zaczęła szukać to pewnie bym znalazła jeszcze jakieś co do mojego samopoczucia to od wczoraj znacznie lepiej... Zobaczymy bo np u mnie zmienia się to ciągle
DziękujePiękne imię
O też właśnie zamawiam mamadha premium+ słyszałam dobre opinie. W poprzedniej brałam prenatal duo
Witamy
Tak choć to nie łatwe, bo mała w nocy szuka tej piersi i chce, aż przykro ale co zrobić, ona już jest duża poradzi sobie, tylko ją musze jakoś przyzwyczaić, na szczęście pije też z butelki
Oj spokojnie może wieczorem się pojawią jakieś inne gorsze więc lepiej się ciesz spokojem i dobrym samopoczuciemDziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku i znowu stres