reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cześć 😊 nie odzywałam się chwilkę bo miałam intensywne dni 🫡 dzis w końcu ' wolne'... Dziewczyny też tak macie że odbieracie sobie do głowy najgorsze scenariusze ? Ja ciągle się boje że coś będzie nie tak 😵‍💫 co do imion jeszcze się nie zastanawiałam ale zawsze mi się podobały - Alicja, Łucja, Hubert, Natan.... Gdybym zaczęła szukać to pewnie bym znalazła jeszcze jakieś 😊☺️ co do mojego samopoczucia to od wczoraj znacznie lepiej... Zobaczymy bo np u mnie zmienia się to ciągle

Cześć 😊 nie odzywałam się chwilkę bo miałam intensywne dni 🫡 dzis w końcu ' wolne'... Dziewczyny też tak macie że odbieracie sobie do głowy najgorsze scenariusze ? Ja ciągle się boje że coś będzie nie tak 😵‍💫 co do imion jeszcze się nie zastanawiałam ale zawsze mi się podobały - Alicja, Łucja, Hubert, Natan.... Gdybym zaczęła szukać to pewnie bym znalazła jeszcze jakieś 😊☺️ co do mojego samopoczucia to od wczoraj znacznie lepiej... Zobaczymy bo np u mnie zmienia się to ciągle
Hej ja myślę, że prawie każda z nas ma takie głupie myśli😏ale to normalne bo każdej z nas zależy na tym dzieciątku i nie jedna z nas przeszła stratę😞hormony też robią swoje 🙈

No a jeśli chodzi o imiona to chyba wczoraj pisałam ale nie wiem czy wkońcu dodałam to w komentarz🤣 jeśli chodzi o dziewczynkę to Anastazja a chłopiec Samuel😊

Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣

Piękne imię 😍

O też właśnie zamawiam mamadha premium+ słyszałam dobre opinie. W poprzedniej brałam prenatal duo 🙂

Witamy🥰

Tak :( choć to nie łatwe, bo mała w nocy szuka tej piersi i chce, aż przykro ale co zrobić, ona już jest duża poradzi sobie, tylko ją musze jakoś przyzwyczaić, na szczęście pije też z butelki 🙂
Dziękuje ❤️
W sumie ja jak odstawiałam swoją to gorzej to przechodziłam niż Ona 🫣 psychicznie było naprawdę meeeega ciężko przez pare dni. Ale u Ciebie może być lepiej bo kolejna ciąża to inaczej organizm działa ☺️ a ile córa ma lat?
Moja po odstawieniu to po nocach żarła przez jakiś czas normalne jedzenie typu kanapki, kabanosy, tubki itp 🙈🙈
Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣
Oj spokojnie ❤️ może wieczorem się pojawią jakieś inne gorsze więc lepiej się ciesz spokojem i dobrym samopoczuciem :)

Ja piersi dalej mam takie tkliwe, No i problem ze spaniem, jakoś mi nie wygodnie na łóżku i moja ulubiona pozycja na boku jakoś mi nie leży i sie ułożyć nic nie mogę 😅 co to będzie jak brzuch urośnie…

reklama
Do góry