reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Oj to faktycznie jeszcze malutka ☺️
moja miała 20 miesięcy, też chciałam karmić dłużej minimum 2 lata, ale ona w nocy dużo jadła ze 3 razy i mnie to męczyło, a ja głupia myślałam, że jak odstawię to ona zacznie spać w nocy 😅 a tak to musiałam jej jedzenie przygotowywać, a potem i tak potrafiła się budzić 1-2 razy w nocy 🙈 do dziś często mnie woła do siebie bo się budzi 🫣
O matko to kolorowo masz🫣 a mała to niezła kombinatorka, nie dostała cyca to przeskoczyła od razu po konkrety🤣 krzywdy sobie nie da zrobić 😀
To moja na odwrót, wg mnie za mało je i ciągle coś w nią wciskam🙈 zawsze chciałam, żeby sama się garnęła do jedzenia, ale póki co to taki Tadek niejadek 🙄 choć np jajecznice zje z całego jaja, a jak widzi słoiczek (o zgrozo) to aż się trzęsie, a człowiek gotuje i liczy, że będzie zjedzone taaaaa🙈

Trzymałam się twardo, ale mam dziś stres duży 👀 Pierwszy raz od owulacji spadła mi temperatura wyjściowa o 0,6 stopnia (iwatch mi mierzy codziennie i robi zestawienie) i jeszcze ta wizyta dzisiaj tak późno.. Miałam na dzisiaj skierowanie na betę, ale przy pobieraniu rano dołożyłam jeszcze proga. Staram się myśleć pozytywnie, ale świruje dzisiaj totalnie 😵‍💫
Będzie dobrze, zobaczysz :)

Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣
Spokokojnie u mnie raz jest bol piersi a raz nie ma, to nic nie musi oznaczać ❤️ wszystko będzie okej staraj się nie stresować bo kortyzol źle wpływa na maluszka🫶
12.30 i ile nic się nie przesunie. Mam ogromnego stresa. A co jeśli coś jest nie tak ? ;(
To już tuż tuż, jeszcze chwilka i zobaczysz swoją fasolkę, głowa do góry ❤️
Jestem po wizycie ;)
Mamy na pokładzie 1.22 cm człowieka 🥹🥹
Serduszko ładnie bije - 156/min
Wszytsko wyglada idealnie ❤️❤️❤️
Mam założona kartę ciąży :)
Cudowne wieści! Serdecznie gratuluje ❤️🥰

reklama
Do góry