Marcia 1983
Fanka BB :)
Pięknie!Jestem po wizycie
Mamy na pokładzie 1.22 cm człowieka
Serduszko ładnie bije - 156/min
Wszytsko wyglada idealnie
Mam założona kartę ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!Jestem po wizycie
Mam założona kartę ciąży
Który to twój tydzień ciąży?Pięknie!
Super! GratulujęJestem po wizycie
Mam założona kartę ciąży
CudownieJestem po wizycie
Mam założona kartę ciąży
7+2 o ile dobrze liczęKtóry to twój tydzień ciąży?
O matko to kolorowo masz a mała to niezła kombinatorka, nie dostała cyca to przeskoczyła od razu po konkrety krzywdy sobie nie da zrobićOj to faktycznie jeszcze malutka
moja miała 20 miesięcy, też chciałam karmić dłużej minimum 2 lata, ale ona w nocy dużo jadła ze 3 razy i mnie to męczyło, a ja głupia myślałam, że jak odstawię to ona zacznie spać w nocy a tak to musiałam jej jedzenie przygotowywać, a potem i tak potrafiła się budzić 1-2 razy w nocy do dziś często mnie woła do siebie bo się budzi
Będzie dobrze, zobaczyszTrzymałam się twardo, ale mam dziś stres duży Pierwszy raz od owulacji spadła mi temperatura wyjściowa o 0,6 stopnia (iwatch mi mierzy codziennie i robi zestawienie) i jeszcze ta wizyta dzisiaj tak późno.. Miałam na dzisiaj skierowanie na betę, ale przy pobieraniu rano dołożyłam jeszcze proga. Staram się myśleć pozytywnie, ale świruje dzisiaj totalnie
Suuuper! Mega dobre wiadomości gratulujeJestem po wizycie
Mam założona kartę ciąży
Spokokojnie u mnie raz jest bol piersi a raz nie ma, to nic nie musi oznaczać wszystko będzie okej staraj się nie stresować bo kortyzol źle wpływa na maluszkaDziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku i znowu stres
To już tuż tuż, jeszcze chwilka i zobaczysz swoją fasolkę, głowa do góry12.30 i ile nic się nie przesunie. Mam ogromnego stresa. A co jeśli coś jest nie tak ? ;(
Cudowne wieści! Serdecznie gratulujeJestem po wizycie
Mam założona kartę ciąży