reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Oj to faktycznie jeszcze malutka ☺️
moja miała 20 miesięcy, też chciałam karmić dłużej minimum 2 lata, ale ona w nocy dużo jadła ze 3 razy i mnie to męczyło, a ja głupia myślałam, że jak odstawię to ona zacznie spać w nocy 😅 a tak to musiałam jej jedzenie przygotowywać, a potem i tak potrafiła się budzić 1-2 razy w nocy 🙈 do dziś często mnie woła do siebie bo się budzi 🫣
O matko to kolorowo masz🫣 a mała to niezła kombinatorka, nie dostała cyca to przeskoczyła od razu po konkrety🤣 krzywdy sobie nie da zrobić 😀
To moja na odwrót, wg mnie za mało je i ciągle coś w nią wciskam🙈 zawsze chciałam, żeby sama się garnęła do jedzenia, ale póki co to taki Tadek niejadek 🙄 choć np jajecznice zje z całego jaja, a jak widzi słoiczek (o zgrozo) to aż się trzęsie, a człowiek gotuje i liczy, że będzie zjedzone taaaaa🙈

Trzymałam się twardo, ale mam dziś stres duży 👀 Pierwszy raz od owulacji spadła mi temperatura wyjściowa o 0,6 stopnia (iwatch mi mierzy codziennie i robi zestawienie) i jeszcze ta wizyta dzisiaj tak późno.. Miałam na dzisiaj skierowanie na betę, ale przy pobieraniu rano dołożyłam jeszcze proga. Staram się myśleć pozytywnie, ale świruje dzisiaj totalnie 😵‍💫
Będzie dobrze, zobaczysz :)

Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣
Spokokojnie u mnie raz jest bol piersi a raz nie ma, to nic nie musi oznaczać ❤️ wszystko będzie okej staraj się nie stresować bo kortyzol źle wpływa na maluszka🫶
12.30 i ile nic się nie przesunie. Mam ogromnego stresa. A co jeśli coś jest nie tak ? ;(
To już tuż tuż, jeszcze chwilka i zobaczysz swoją fasolkę, głowa do góry ❤️
Jestem po wizycie ;)
Mamy na pokładzie 1.22 cm człowieka 🥹🥹
Serduszko ładnie bije - 156/min
Wszytsko wyglada idealnie ❤️❤️❤️
Mam założona kartę ciąży :)
Cudowne wieści! Serdecznie gratuluje ❤️🥰

reklama
Do góry