reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ja od 2 dni czuje się okropnie ciągle mnie mdli i wymiotuje jak coś zjem to walczę przez 2 godz żeby nie zwymiotował niewiem jak będzie dziś.. na nic nie mam ochoty nic mi nie smakuje ani kanapka z szynka ani z serem ani z dzemem wczoraj wcielam pomidora kawy już wogole nie pije ani woda ani sok mi niesmakuja coś strasznego

reklama
Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣
Jeśli to cię pocieszy to ja też na początku miałam bolesne piersi, powiększyły się natomiast teraz jestem w 8 tyg i nic mnie boli. Czuję się naprawdę bardzo dobrze. A moje maleństwo dwa dni temu mierzyło 1,38 cm❤️

Hejka Dziewczyny jak tam się dzisiaj czujecie? ❤️
Witam nowe Panie 👌🥰
Ja wczoraj zrobiłam badania tak dla swojego spokoju
Beta 135668,38 (według aplikacji u mnie 7+3)
A progesteron 24,40
Także nie jest źle, jutro wizyta więc już im bliżej to stres coraz większy...
Piękna masz betę❤️ ja zrobiłam też betę jakoś w okolicach 7+1/ 7+2 i miałam 67 300🙈 Po wczorajszej wizycie już nie będę więcej badać bety😆

Dziękuje ❤️
W sumie ja jak odstawiałam swoją to gorzej to przechodziłam niż Ona 🫣 psychicznie było naprawdę meeeega ciężko przez pare dni. Ale u Ciebie może być lepiej bo kolejna ciąża to inaczej organizm działa ☺️ a ile córa ma lat?
Moja po odstawieniu to po nocach żarła przez jakiś czas normalne jedzenie typu kanapki, kabanosy, tubki itp 🙈🙈
Moja za parę dni kończy 10 miesięcy, więc chyba faktycznie to ja bardziej nad tym ubolewam, bo bardzo chciałam karmić conajmniej rok albo półtora🙈
Haha to mieliście niezłe przeboje z Wasza mała skoro sobie takie uczty robiła w nocy🤣 a ile miała jak ją ostawiłaś?

Moja za parę dni kończy 10 miesięcy, więc chyba faktycznie to ja bardziej nad tym ubolewam, bo bardzo chciałam karmić conajmniej rok albo półtora🙈
Haha to mieliście niezłe przeboje z Wasza mała skoro sobie takie uczty robiła w nocy🤣 a ile miała jak ją ostawiłaś?
Oj to faktycznie jeszcze malutka ☺️
moja miała 20 miesięcy, też chciałam karmić dłużej minimum 2 lata, ale ona w nocy dużo jadła ze 3 razy i mnie to męczyło, a ja głupia myślałam, że jak odstawię to ona zacznie spać w nocy 😅 a tak to musiałam jej jedzenie przygotowywać, a potem i tak potrafiła się budzić 1-2 razy w nocy 🙈 do dziś często mnie woła do siebie bo się budzi 🫣

Dziewczyny ja już od rana też swiruje bo nie mam żadnych objawów już :/ rano wstałam i ani mnie piersi nie bolą gdzie miałam z nimi kryzys od początku 🫣 i znowu stres 🫣
Nie zamartwiaj się, to nic nie musi oznaczać. Ja też świruje od wczoraj, aż jestem zka na samą siebie ale to silniejsze ode mnie :(
Jesteś już po usg?

Ja od 2 dni czuje się okropnie ciągle mnie mdli i wymiotuje jak coś zjem to walczę przez 2 godz żeby nie zwymiotował niewiem jak będzie dziś.. na nic nie mam ochoty nic mi nie smakuje ani kanapka z szynka ani z serem ani z dzemem wczoraj wcielam pomidora kawy już wogole nie pije ani woda ani sok mi niesmakuja coś strasznego
Ehh..ja też jem na siłę...nie wiem czy to że stresu czy to ciążowe objawy. .wszystko mi śmierdzi, niedobrze mi po wszystkim co zjem...

reklama
Oj to faktycznie jeszcze malutka ☺️
moja miała 20 miesięcy, też chciałam karmić dłużej minimum 2 lata, ale ona w nocy dużo jadła ze 3 razy i mnie to męczyło, a ja głupia myślałam, że jak odstawię to ona zacznie spać w nocy 😅 a tak to musiałam jej jedzenie przygotowywać, a potem i tak potrafiła się budzić 1-2 razy w nocy 🙈 do dziś często mnie woła do siebie bo się budzi 🫣
Grześ po odstawieniu miał bananową fiksację. Zasypiał z bananem, w nocy jadł banana. W sumie córka też, ale chyba nie w tym stopniu. Albo już zapomniałam;) na pewno potrafiłam o 22 męża do sklepu wysyłać bo co jak się obudzi w nocy a my bez banana 😆

Do góry