reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Jesty Ty przenosisz, a u mnie będzie wcześniej 🤣 w sumie prawie miesiąc nas dzieli. Nawet jeszcze nie rozkmnialam szpitali

Niby wszystkie mamy termin na marzec, niektóre tu rozmawiają już o prenatalnych, a ja nawet na 1 usg nie byłam 😝
ja jestem w 7 tygodniu i zapisałam się już na prenatalne na koniec sierpnia. Lekarz pokierował to zadzwoniłam póki wybór terminów mooooze większy :p

reklama
Uniwersytecki polecam z całego <3
Ja mam blisko do Żeromskiego i myślami tam błądzę myślami. Plus miałam tam praktyki i porodówka wygląda bardzo spoko.
Ja w Uniwersyteckim chodziłam do poradni niepłodności i leżałam tam na diagnostyce ma oddziale ostatnio. Mam właśnie bardzo dobre odczucia. A siemiradzki podobno się w porodach specjalizuje i mój pakiet z pracy coś tam dopłaca 🤷‍♀️
Jak mówię, będę jeszcze rozkminiac.

reklama
Ja mam prenatalne juz 16 sierpnia ale nie wiem czy to na nfz czy prywatnie bo wczoraj podczas wizyty moja pani doktor sama tam dzwoniła i mnie zapisała. Wiem tylko, że mam za darmo.
To raczej na NFZ bo prywatnie kasują okropnie :/ Ale to nie ma znaczenia co do samej jakości badań, bo robią to tylko lekarze i placówki z certyfikatami FMF więc w zasadzie zawsze specjaliści na dobrym sprzęcie.

Do góry