reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Moze z tymi prenatalnymi jest tak że jak ktoś ma więcej tłuszczyku na brzuchu to robi się dopochwowo, żeby było lepiej widać?? A moze to zalezy od lekarza, jak on woli. Ja miałam przez powłoki brzuszne i pierwsze i drugie prenatalne.

Moze z tymi prenatalnymi jest tak że jak ktoś ma więcej tłuszczyku na brzuchu to robi się dopochwowo, żeby było lepiej widać?? A moze to zalezy od lekarza, jak on woli. Ja miałam przez powłoki brzuszne i pierwsze i drugie prenatalne.
Tak, chyba tak. Przynajmniej tak mi mówiła lekarka ostatnio, że jeśli przez brzuch będzie słabo widać, to zrobimy dopochwowo :)

Tak może ja chodzę prywatnie I mi wystawił dotyczy do usg I badania z krwi
tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl

tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl
Ja płace 250 zł, ale dokładnie u tej samej lekarki, tylko że w klinice w Krakowie, wizyta kosztuje 350 zł 👀

reklama
Do góry