reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Moze z tymi prenatalnymi jest tak że jak ktoś ma więcej tłuszczyku na brzuchu to robi się dopochwowo, żeby było lepiej widać?? A moze to zalezy od lekarza, jak on woli. Ja miałam przez powłoki brzuszne i pierwsze i drugie prenatalne.

Moze z tymi prenatalnymi jest tak że jak ktoś ma więcej tłuszczyku na brzuchu to robi się dopochwowo, żeby było lepiej widać?? A moze to zalezy od lekarza, jak on woli. Ja miałam przez powłoki brzuszne i pierwsze i drugie prenatalne.
Tak, chyba tak. Przynajmniej tak mi mówiła lekarka ostatnio, że jeśli przez brzuch będzie słabo widać, to zrobimy dopochwowo :)

Tak może ja chodzę prywatnie I mi wystawił dotyczy do usg I badania z krwi
tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl

tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl
Ja płace 250 zł, ale dokładnie u tej samej lekarki, tylko że w klinice w Krakowie, wizyta kosztuje 350 zł 👀

reklama
Do góry