Alabama89
Fanka BB :)
Trzymam córki!@AnielkoweLove trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę
Trzymajcie proszę również za mnie, chociaż wizyta dopiero wieczorem.
Za @AnielkoweLove rowniez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam córki!@AnielkoweLove trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę
U mnie 200 tyle że moja doktor ma złote serce u czasami jak kobieta krwawi czy coś to nie weźmie ani grosza unie najbliższy lekarz który robi badanie prenatalne prywatnie to koszt ok. 1000 zł i mam tam ok 60.km a na nfz mam niecałe 200 i pojadę dalej zaoszczędzę ten 1000 na kolejne wizyty u giną badania itptyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? ja place 350 zl
Ja płace 250 zł. Ale mam tez dodatkowo pakiet PZU zdrowie i oni jeszcze (do pewnej kwoty rocznej) refundują koszty wizyt. wiec aktualnie płace ze swojej kieszeni 30% tej kwotytyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? ja place 350 zl
Oo, ja też z Krakowa jestemJa płace 250 zł, ale dokładnie u tej samej lekarki, tylko że w klinice w Krakowie, wizyta kosztuje 350 zł
Dziękuję bardzo i za Ciebie również trzymamy mocne kciuki!@AnielkoweLove trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę
Chyba całkiem sporo nas tu jest z okolic, tak przynajmniej wyłapałam z rozmów. Spotkamy się wszystkie na porodówceOo, ja też z Krakowa jestem
Jesty Ty przenosisz, a u mnie będzie wcześniej w sumie prawie miesiąc nas dzieli. Nawet jeszcze nie rozkmnialam szpitaliChyba całkiem sporo nas tu jest z okolic, tak przynajmniej wyłapałam z rozmów. Spotkamy się wszystkie na porodówce
O nie, nie, nie, żadne przenosić. Ja celuje w 29 lutegoJesty Ty przenosisz, a u mnie będzie wcześniej w sumie prawie miesiąc nas dzieli. Nawet jeszcze nie rozkmnialam szpitali
Niby wszystkie mamy termin na marzec, niektóre tu rozmawiają już o prenatalnych, a ja nawet na 1 usg nie byłam
tylko mówicie gdzie a tak serio to zupełnie nie mam pomysłu jak zacząć wybór szpitala…. Zupełnie nie znam Krakowa od tej stronyChyba całkiem sporo nas tu jest z okolic, tak przynajmniej wyłapałam z rozmów. Spotkamy się wszystkie na porodówce