reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl
U mnie 200 tyle że moja doktor ma złote serce u czasami jak kobieta krwawi czy coś to nie weźmie ani grosza unie najbliższy lekarz który robi badanie prenatalne prywatnie to koszt ok. 1000 zł i mam tam ok 60.km a na nfz mam niecałe 200 i pojadę dalej zaoszczędzę ten 1000 na kolejne wizyty u giną badania itp

tyle ze u mnie w miescie nie ma dobrego lekarza na nfz zeby w ciazy do niego sie zapisac na zwykla wizyte a co dopiero prenatalne 🙂 musialabym w Krakowie szukac i tam jechac, a to chyba bez sensu jak moj prowadzacy robi te badania. A tak z ciekawosci ile u was kosztuje taka normalna prywatna wizyta z usg przy prowadzeniu ciazy? 🙂 ja place 350 zl
Ja płace 250 zł. Ale mam tez dodatkowo pakiet PZU zdrowie i oni jeszcze (do pewnej kwoty rocznej) refundują koszty wizyt. :) wiec aktualnie płace ze swojej kieszeni 30% tej kwoty :)

Chyba całkiem sporo nas tu jest z okolic, tak przynajmniej wyłapałam z rozmów. Spotkamy się wszystkie na porodówce 😂
Jesty Ty przenosisz, a u mnie będzie wcześniej 🤣 w sumie prawie miesiąc nas dzieli. Nawet jeszcze nie rozkmnialam szpitali

Niby wszystkie mamy termin na marzec, niektóre tu rozmawiają już o prenatalnych, a ja nawet na 1 usg nie byłam 😝

Jesty Ty przenosisz, a u mnie będzie wcześniej 🤣 w sumie prawie miesiąc nas dzieli. Nawet jeszcze nie rozkmnialam szpitali

Niby wszystkie mamy termin na marzec, niektóre tu rozmawiają już o prenatalnych, a ja nawet na 1 usg nie byłam 😝
O nie, nie, nie, żadne przenosić. Ja celuje w 29 lutego 🤣
Spokojnie, jak dla mnie temat prenatalnych to również póki co abstrakcja. Żyje od wizyty do wizyty. 😄

reklama
Do góry