reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja już po :) wszystko w jak najlepszym porządku :) tydzień młodsza względem om :)

Załączniki

• IMG_3834.jpeg
    IMG_3834.jpeg
    105,9 KB · Wyświetleń: 76
Właśnie wróciłam od lekarza według usg
7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cm😊 następna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30🙈
Super ❤️

U mnie trwało Ok 30 min, mąż był ze mną i trzymał mnie za rękę. Przed nami był duży ekran na którym widać było dzidzie ❤️ lekarz krok po kroku robił pomiary i wszystko dokładnie opisywał. Ja najbardziej stresowałam się jaka będzie przezierność karku - bo od tego dużo zależy czy nie ma wad genetycznych. Ogólnie wszystko przebiegło w miłej atmosferze i jeszcze dostaliśmy nagranie❤️ ale nie powiem, że się nie stresowałam przed tym badaniem, na szczęście okazało się, że wszystko ok i stres opadł w momencie🙂
Super! Ja nie wiem czy będę chciała aby mąż był ze mną, bo to badanie dopochwowo się robi? Ale nie ukrywam, że też się stresuje😩

reklama
Do góry