reklama
Pszczoła2020
Fanka BB :)
Karmiąc miałam okres już po 4 miesiącach każdego z gagatków karmiłam ponad 2lata
Mamachlopcow
Marcia 1983
A tą krew to po co się pobiera?Wszystko w zależności jak dziecko się ułoży u mnie dość szybko bo ok 20 min I potem krew
Sylwia 7 ♹ 🕖
SuperWłaśnie wróciłam od lekarza według usg
7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cm następna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30
Sylwia 7 ♹ 🕖
Świetna wiadomośćJa już po wszystko w jak najlepszym porządku tydzień młodsza względem om
Marcia 1983
Dziękuję dla mnie to bardzo poważnie bo nigdy ich nie robiłamGratulacje cudowne wieści!
Uuuu prenatalne robi się poważnie
Marcia 1983
Super! Ja nie wiem czy będę chciała aby mąż był ze mną, bo to badanie dopochwowo się robi? Ale nie ukrywam, że też się stresujeU mnie trwało Ok 30 min, mąż był ze mną i trzymał mnie za rękę. Przed nami był duży ekran na którym widać było dzidzie lekarz krok po kroku robił pomiary i wszystko dokładnie opisywał. Ja najbardziej stresowałam się jaka będzie przezierność karku - bo od tego dużo zależy czy nie ma wad genetycznych. Ogólnie wszystko przebiegło w miłej atmosferze i jeszcze dostaliśmy nagranie ale nie powiem, że się nie stresowałam przed tym badaniem, na szczęście okazało się, że wszystko ok i stres opadł w momencie
reklama
Belferka
No to jadę... za godzinę się wszystko okaże trzymajcie kciuki proszę