reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja już po :) wszystko w jak najlepszym porządku :) tydzień młodsza względem om :)

Załączniki

• IMG_3834.jpeg
    IMG_3834.jpeg
    105,9 KB · Wyświetleń: 70
Właśnie wróciłam od lekarza według usg
7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cm😊 następna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30🙈
Super ❤️

U mnie trwało Ok 30 min, mąż był ze mną i trzymał mnie za rękę. Przed nami był duży ekran na którym widać było dzidzie ❤️ lekarz krok po kroku robił pomiary i wszystko dokładnie opisywał. Ja najbardziej stresowałam się jaka będzie przezierność karku - bo od tego dużo zależy czy nie ma wad genetycznych. Ogólnie wszystko przebiegło w miłej atmosferze i jeszcze dostaliśmy nagranie❤️ ale nie powiem, że się nie stresowałam przed tym badaniem, na szczęście okazało się, że wszystko ok i stres opadł w momencie🙂
Super! Ja nie wiem czy będę chciała aby mąż był ze mną, bo to badanie dopochwowo się robi? Ale nie ukrywam, że też się stresuje😩

reklama
Do góry