reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Na szczęście pracuję w miejscu gdzie wręcz wspiera się kobiety, na pewno nie będzie żadnych negatywnych konsekwencji cokolwiek by się nie dzialo. W poprzednich ciążach pracowałam 6 miesięcy. Córka jest wcześniakiem(całkuem wyrośnięty ;) ). Nie wiadomo bylo dlaczego. Lekarz pozwolił mi w drugiej ciąży pracować 6 miesięcy, chciałam, on tlumaczyl z corka to mogl byc przypadek. A potem leżałam 2 miesiące plackiem żeby syn nie był wczesniakiem. Okazuje się że mam taką a nie inną budowę ciała, tak mam. Już w poprzedniej ciąży lekarz zapowiedział że przy każdej kolejnej będzie tak samo jak nie gorzej i do końca pierwszego trymestru widzi mnie na zwolnieniu. Mam niecałe 2 miesiące żeby przeszkolić następcę a moj szef potrzebuję miesiąca żeby wybrać. Moge mu powiedziec teraz albo za 3tygodnie bo idzie na urlop... Zależy mi na dobrych relacjach, żeby mieć gdzie wrócić. Ale oczywiscie- stresuję się strasznie jak to zostanie odebrane szczegolnie ze mialam zmienić w tym roku stanowisko i on juz szuka...
Jeśli czujesz, że chcesz tak zrobić to oczywiście nie będę Cię zniechęcać 🙂Mam nadzieję, że pracujesz dla fajniejszych ludzi niż mnie było dane pracować ✊🏻 Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze 🙂

reklama
Uff nie było tak źle. Nawet żeśmy się pośmiali że wyszłam na drama queen że od 2 spotkań rozmawiamy kim bym chciała być, co bym chciała robić a tu zonk😆 No nic. Teraz tym bardziej czekam na wizytę i pozytywne wieści, juz nie ma odwrotu. Teraz musi być dobrze😊

No a póki co czekam na super wieści od was😊

Właśnie wróciłam od lekarza według usg
7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cm😊 następna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30🙈

7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cm😊 następna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30🙈
Okropnie się cieszę ❤️

Super! 😍

Uff nie było tak źle. Nawet żeśmy się pośmiali że wyszłam na drama queen że od 2 spotkań rozmawiamy kim bym chciała być, co bym chciała robić a tu zonk😆 No nic. Teraz tym bardziej czekam na wizytę i pozytywne wieści, juz nie ma odwrotu. Teraz musi być dobrze😊

No a póki co czekam na super wieści od was😊
No i super :) ja tez dziś powiedziałam. Chodziłam do nich i naciskałam na nowego pracownika, chciałam spróbować, ze nie grozę wypowiedzeniem a uprzedzam ;) ale wie tylko kierowniczka - reszta sobie poczeka :) ostrzegłam tez w razie jakbym się złe czuła i miała nie przyjść

Okropnie się cieszę ❤️
Dziękuję❤️

Załączniki

• D7474B7F-D769-4F2D-90EE-486D7E01AFE5.jpeg
    D7474B7F-D769-4F2D-90EE-486D7E01AFE5.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny ale już mam stresa tymi badaniami prenatalnymi bo ja ich nigdy nie miałam w poprzednich ciążach a teraz że mam 40 lat to jest wskazanie 🙈 a jak u was z tym było? Ile trwa takie badanie?

Gratulacje cudowne wieści!❤️
Uuuu prenatalne robi się poważnie 🙈

reklama
super wiadomość 💚

Do góry