Ania936
Fanka BB :)
Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...
Dziękuję
Ja Cie pocieszę ... mam na 17: 45Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...![]()
kolejna wizyta 1.08wpisane!
Swoją drogą dziewczyny, możecie zerknąć na tą tabelkę z pierwszej strony i jeśli nie wpisałam waszej wizyty lub TP, to dajcie znać.Większość staram się wyłapać z waszych wiadomości, ale nie wszystkie podają info, a nie chce aby którakolwiek czuła się wykluczona.
![]()
Teoretycznie mamy ten sam terminDziękujęstres większy jak przy pierwszej wizycie
a to dopiero wieczorem więc cały dzień w nerwach. Ja mam TP na 10.03 ale zobaczymy co dzis w ogóle z tego wyjdzie... wstałam jakoś z negatywnymi myślami
![]()
Nie miałamTeoretycznie mamy ten sam termindziś masz wizytę? Miałaś już zarodek na wcześniejszej?
No masz gorzej xD Nie wolno się tak pozno umawiaćJa Cie pocieszę ... mam na 17: 45![]()
A kiedy byłaś na wizycie? Ja jak byłam w zeszły wtorek to pokazywało 5+3... Był tylko pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowy... Teraz idę w piątek .. też mam takie obawy jak TyNie miałami właśnie tego się obawiam, że znowu nic nie będzie widać..