Ania936
Fanka BB :)
Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...
Dziękuję stres większy jak przy pierwszej wizycie a to dopiero wieczorem więc cały dzień w nerwach. Ja mam TP na 10.03 ale zobaczymy co dzis w ogóle z tego wyjdzie... wstałam jakoś z negatywnymi myślami
Ja Cie pocieszę ... mam na 17: 45Dzięki! Wizyta dopiero na 14.10, tyle godzin...
kolejna wizyta 1.08wpisane!
Swoją drogą dziewczyny, możecie zerknąć na tą tabelkę z pierwszej strony i jeśli nie wpisałam waszej wizyty lub TP, to dajcie znać. Większość staram się wyłapać z waszych wiadomości, ale nie wszystkie podają info, a nie chce aby którakolwiek czuła się wykluczona.
Teoretycznie mamy ten sam termin dziś masz wizytę? Miałaś już zarodek na wcześniejszej?Dziękuję stres większy jak przy pierwszej wizycie a to dopiero wieczorem więc cały dzień w nerwach. Ja mam TP na 10.03 ale zobaczymy co dzis w ogóle z tego wyjdzie... wstałam jakoś z negatywnymi myślami
Nie miałam i właśnie tego się obawiam, że znowu nic nie będzie widać..Teoretycznie mamy ten sam termin dziś masz wizytę? Miałaś już zarodek na wcześniejszej?
No masz gorzej xD Nie wolno się tak pozno umawiać ale mój lekarz niestety najwcześniej zaczyna o 14.00 chociaż do tego z NFZ idę już rano na 9.10Ja Cie pocieszę ... mam na 17: 45
A kiedy byłaś na wizycie? Ja jak byłam w zeszły wtorek to pokazywało 5+3... Był tylko pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowy... Teraz idę w piątek .. też mam takie obawy jak TyNie miałam i właśnie tego się obawiam, że znowu nic nie będzie widać..