reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
wpisane! ❤️

Swoją drogą dziewczyny, możecie zerknąć na tą tabelkę z pierwszej strony i jeśli nie wpisałam waszej wizyty lub TP, to dajcie znać. 😁 Większość staram się wyłapać z waszych wiadomości, ale nie wszystkie podają info, a nie chce aby którakolwiek czuła się wykluczona. 😝
kolejna wizyta 1.08
Z usg TP na 10.03, ale wiadomo może się zmieniać

Cześć Moje Kochane wyłączyłam się na parę dni bo miałam dość intensywny czas w pracy i na nic nie było czasu.
Witam wszystkie nowe Panie i życzę Wam dużo zdrówka i spokoju ❤️
Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty czekam na dobre wieści 🙂
Ja mam wizytę 22.07 ale kusi mnie jutro zrobić bete i progesteron tak dla sprawdzenia 🙂

Dziękuję 😍 stres większy jak przy pierwszej wizycie 🫣 a to dopiero wieczorem więc cały dzień w nerwach. Ja mam TP na 10.03 ale zobaczymy co dzis w ogóle z tego wyjdzie... wstałam jakoś z negatywnymi myślami 🤨
Teoretycznie mamy ten sam termin :) dziś masz wizytę? Miałaś już zarodek na wcześniejszej?

Ja Cie pocieszę ... mam na 17: 45 😁
No masz gorzej xD Nie wolno się tak pozno umawiać:D ale mój lekarz niestety najwcześniej zaczyna o 14.00 😰 chociaż do tego z NFZ idę już rano na 9.10 😅
Wiesz co ja też mam negatywne myśli, mi znowu krąży po głowie myśl że nic z tego nie będzie, że będzie puste jajo, itp.

Mam nadzieję że dzisiejsza wizyta rozwieje te czarne chmury i będzie ok ;)

reklama
Do góry