reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Melduję, że u mnie pojawił się paskudny objaw. Wysypało mnie na twarzy! Jeden ogromny podskórny pryszcz koło ust, jeden na biuście, i teraz kolejny koło nosa... mam nadzieję, że to przejściowe... albo już noszę dziewczynkę, która powoli odbiera mi urodę 😅
Ale objaw to objaw 😄 mam to samo, ale może to przejściowe 😊

Kochana ja codziennie noszę swoją 8kg córeczke plus nieraz wózek, fotelik samochodowy etc, córkę usypiam też na drzemki na rękach na stojąco, ona ma duża potrzebę noszenia, czy nie zaszkodzi to ciazy? Nie wiem, ale myślę, że kobiecy organizm jest tak stworzony, że jest przygotowany na takie sytuacje 🙂
Ja też noszę synka, który waży 11kg, nie powinno sie tak nosić, ale czasem no nie ma wyboru. Chyba ważne żeby tak nagle i mocno nic nie dzwigać/szarpać

Melduję, że u mnie pojawił się paskudny objaw. Wysypało mnie na twarzy! Jeden ogromny podskórny pryszcz koło ust, jeden na biuście, i teraz kolejny koło nosa... mam nadzieję, że to przejściowe... albo już noszę dziewczynkę, która powoli odbiera mi urodę 😅
Ooo to, to! Myślałam, że tylko ja tak mam😂 ale ja mam tych skurczybyków dużo więcej, szczególnie na brodzie. Też mi się od razu zabobony przypomniały :D ale ten obalam, bo przy córce mi się cera poprawiła. Ba jeszcze włosy, paznokcie, a po porodzie nawet figura 😜 a tym razem wyglądam jak koszmarek i nie mam energii

Identycznie 😃 mój stary chodzi za mną i mówi ze dojrzewanko wjechało na pełnej 😂 Za to wczoraj mój przełożony pokonał wszystko, ja mu mówię, że na budowę już nie wchodzę, że wszędzie kleją chemia dwuskładnikowa i robią posadzki z żywicy plus prace pylące i że przede wszystkim prawo reguluje stanowisko pracy dla ciężarnej i że zdecydowanie na budowie być nie powinnam, na co on „no jasne, trzeba uważać, ale też w granicach rozsądku” 🙈 i on dziewczyny poważnie jest przekonany, że ja mu zamknę ten projekt 😨
Ciekawe jakie będzie stanowisko lekarza we wtorek, no i prośba o wpisanie wizyty na 18.07 :)
Edit: czuje jesteście! Wizyta dawno wpisana ❤️

Cześć, chciałabym do was dołączyć. W tym tygodniu test pokazał 2 kreski i wygląda na to że termin mam na 20.03😊 Mam już 2 dzieci, staram się trzymać nerwy na wodzy ale same wiecie jak jest ;) Dobrze poczytać że nie jestem sama
Hej witam i powodzenia zycze 🙂 na kiedy planujesz umowic sie do lekarza? 🙂

Ja sie z Wami witam w tym rownym 7 tc i mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej niz wczoraj 🙂 moje dzieci mysla ze jestem chora 😂 i uwazaja zeby sie nie zarazic 😁 takze chyba dzis im powiem bo nie moge udawac caly czas. Zreszta tesciowej powiedza ze cos mi jest i i tak sie wyda, a wole zeby dzieci wiedzialy pierwsze o dzidzi 🙂 takze trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i dobrze zareaguja.

Załączniki

• 82a5900d-9049-48cc-ad9a-490c4653761b.jpeg
    82a5900d-9049-48cc-ad9a-490c4653761b.jpeg
    33,2 KB · Wyświetleń: 69
Ja sie z Wami witam w tym rownym 7 tc i mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej niz wczoraj 🙂 moje dzieci mysla ze jestem chora 😂 i uwazaja zeby sie nie zarazic 😁 takze chyba dzis im powiem bo nie moge udawac caly czas. Zreszta tesciowej powiedza ze cos mi jest i i tak sie wyda, a wole zeby dzieci wiedzialy pierwsze o dzidzi 🙂 takze trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i dobrze zareaguja.
Jak nazywa się ta aplikacja ? 😃

reklama
Do góry