reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
@Dolvit moja przyjaciółka nigdy nie miała żadnych objawów w ciąży a urodziła zdrowego synka :)
Ja się dzisiaj nie odzywam bo dosłownie chodzę po ścianach mam takie mdłości a musiałam się zająć dziećmi ,odwiozłam ich do mojej mamy i idę na 11 h do pracy więc jak przeżyje to się odezwę 😝

Ja dziś mam jakieś źle myśli od paru dni mnie mdli i to dość intensywnie rano jak wstaję to 1 co lecę do toalety zwymiotowac potem muli mnie strasznie do południa potem ciut lepiej a dziś nic... jechałam dziś na badania na czczo a im dłużej nic nie jem tym gorzej a dziś nic rano ciut mdliło ale na ten moment czuje się bardzo dobrze przez co się martwię 😔

Aha no to już nie wiem
Poczekaj na lekarza. Tak jak tu dziewczyny piszą, każda ciąża inna. U mnie tez jeszcze nie ma zarodka, ale staram się nie porównywać do innych bo to serio tylko źle na głowę działa. Lekarz to lekarz siedział 5 lat na studiach to wiedzę i doświadczenie ma większe (oczywiście wiadomo, ze niektórzy nie są warci dwóch słów). Ale tutaj chyba tylko cierpliwość i spokój może nas uratować.

reklama
Odebrała dziś betę i wynosi 214 a w środę było 53 więc przyrost ok jednak dalej mnie zastanawiają te piersi że słabo je czuję.... Jutro Mam wizytę u ginekologa myślicie że będzie już coś widać? Nie wiem czy powtarzać jeszcze betę w poniedziałek? Wtedy chyba będzie średnio miarodajnie jednak w niedzielę wiadomo że laboratoria pozamykane i nie mam jak zbadać

Do góry