reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
@Dolvit moja przyjaciółka nigdy nie miała żadnych objawów w ciąży a urodziła zdrowego synka :)
Ja się dzisiaj nie odzywam bo dosłownie chodzę po ścianach mam takie mdłości a musiałam się zająć dziećmi ,odwiozłam ich do mojej mamy i idę na 11 h do pracy więc jak przeżyje to się odezwę 😝

Ja dziś mam jakieś źle myśli od paru dni mnie mdli i to dość intensywnie rano jak wstaję to 1 co lecę do toalety zwymiotowac potem muli mnie strasznie do południa potem ciut lepiej a dziś nic... jechałam dziś na badania na czczo a im dłużej nic nie jem tym gorzej a dziś nic rano ciut mdliło ale na ten moment czuje się bardzo dobrze przez co się martwię 😔

Aha no to już nie wiem
Poczekaj na lekarza. Tak jak tu dziewczyny piszą, każda ciąża inna. U mnie tez jeszcze nie ma zarodka, ale staram się nie porównywać do innych bo to serio tylko źle na głowę działa. Lekarz to lekarz siedział 5 lat na studiach to wiedzę i doświadczenie ma większe (oczywiście wiadomo, ze niektórzy nie są warci dwóch słów). Ale tutaj chyba tylko cierpliwość i spokój może nas uratować.

reklama
Odebrała dziś betę i wynosi 214 a w środę było 53 więc przyrost ok jednak dalej mnie zastanawiają te piersi że słabo je czuję.... Jutro Mam wizytę u ginekologa myślicie że będzie już coś widać? Nie wiem czy powtarzać jeszcze betę w poniedziałek? Wtedy chyba będzie średnio miarodajnie jednak w niedzielę wiadomo że laboratoria pozamykane i nie mam jak zbadać

Do góry