marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Cię tu widzieć, gratulacje pamiętam ze staraczek, że tam wykres temperatur Ci szalał, i proszę jaki finał
Powiedziałam rodzicom, teściom i rodzeństwu mojemu i mojego męża. Gdyby coś było nie tak , na pewno oni też by o tym wiedzieliDziewczyny wybaczcie , że tyle pytam jestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
U mnie wie tylko mąż. Planuje powiedzieć dopiero jak skończy się pierwszy trymestr, mam nadzieję, że będzie dobrzeDziewczyny wybaczcie , że tyle pytam jestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
u mnie wie maz i siostra z jej mezem, caly czas mysle czy przekazac juz dzieciom czy jeszcze poczekac do nastepnej wizyty, jak im powiem to juz wszyscy beda wiedziec narazie sie pytali czy jestem chora ze bylam u lekarzaDziewczyny wybaczcie , że tyle pytam jestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
U mnie wie mąż, siostra i dwie przyjaciółki. W weekend dowiedzą się kolejne 2 przyjaciółki. A po wizycie 21.07 powiemy rodzicom.Dziewczyny wybaczcie , że tyle pytam jestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?