hachette
Fanka BB :)
U nas póki co wszystko z górki, dzisiaj 22+2 nie sądziłam, ze kiedyś dojdę do tego momentu ale po mału zaczynamy szykować wyprawkęDziękuje
a jak Wy się macie? który to już tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas póki co wszystko z górki, dzisiaj 22+2 nie sądziłam, ze kiedyś dojdę do tego momentu ale po mału zaczynamy szykować wyprawkęDziękuje
a jak Wy się macie? który to już tydzień?
Cudownie! bardzo się cieszę, że wszytsko idzie u Was z górkiU nas póki co wszystko z górki, dzisiaj 22+2 nie sądziłam, ze kiedyś dojdę do tego momentu ale po mału zaczynamy szykować wyprawkę
Dziękuję i mocno trzymam kciuki by i u Was tym razem szło gładkoHCudownie! bardzo się cieszę, że wszytsko idzie u Was z górki
Dziękuje wszelkie kciuki i dobre myśli mile widziane i potrzebneDziękuję i mocno trzymam kciuki by i u Was tym razem szło gładko
To taki zapach jakbyś czuła właśnie metalHej. Czy ktokolwiek jest w stanie wyjaśnić co to jest metaliczny posmak w buzi w ciąży? Nie umiem sobie tego wyobrazić
To taki zapach jakbyś czuła właśnie metal
Witaj kochana i rozgość się na kolejne spokojne 8 miesięcy Na kiedy planujesz wizytę u lekarza ?Hejo!
Jestem z lipcowych kresek U mnie termin z apki na 24.03, w poniedziałek beta 27.72, dziś sprawdzam przyrost i kontrolnie robię codziennie testy jak wariatka
U mnie wie mąż. Wiedza dwie kumpele ale z nimi razem "staralysmy się" one akurat na luty no i córka wygadała mojej mamie. Tu się grono póki co zamyka i większej ilości nie mówię poki coDziewczyny wybaczcie , że tyle pytam jestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?