reklama
XnetiX
Fanka BB :)
U mnie trochę gorzej, bo było jeszcze jedno plamienie krwią. Czekam co z tego wyniknie. Wyniki badań i tak dopiero jutro, wtedy się dowiem co dalej.No właśnie mam to samo, tylko rano, teraz spokój
AnielkoweLove
Ale cudownie! Cieszę się i gratuluje!Dziewczyny, jestem szczęśliwa! Jestem po wizycie i jest serduszko
Altojaxx
Mówił że takie różnice na tym etapie mogą być ze będzie się to wyrównywać później. Że serce bije z dobrą częstotliwością. No ale trzeba kontrolować. No ale wiadomo zmartwiłam się tym. No to stresujemy się przed wizytą razemJa nie mam pojęcia czy taka proporcja jest dopuszczalna, a lekarz skomentował to jakoś?
Za 2 tygodnie znów będziemy razem wizytować ja tez mam wizytę 26.07
AnielkoweLove
Ja nawet spoko, trochę podbrzusze czuje ale nie jakoś intensywnie. Cycki mnie nie bolą, więc już oczywiście czarne myśli trochę zmęczona jestem więc pewnie znów pójdę spać po 20Jak się dzisiaj czujecie ? Ja z każdym dniem coraz gorzej mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
Witamy I oczywiście oby te 9 miesięcy było nudne i spokojne co do l4 to ja bym w takiej sytuacji zaczekała do bijącego serduszkaCześć dziewczyny siedzę od godziny i czytam wasze wpisy więc postanowiłam i ja się odezwać w tym roku kończę 30 lat. Od 5 lat się z mężem staramy o bobasa. W zeszłym roku miałam operacje bariatryczna, schudłam ponad 30 kg i myślę, że to mi dużo pomogło. 2 dni temu na teście ujrzałam 2 grube krechy ostatnia miesiaczka 2.06 rano dopiero pierwszy raz będę robić bete. A wieczorem lekarz kurde wy wszystkie jak czytałam już macie wyniki a ja dopiero co dwie kreski ujrzałam Dodam, że mam dość ciężka prace ( jestem opiekunem medycznym w dps ). Bardzo dużo dźwigania szczegolnie tych babć troszkę większych mówicie, że od razu brać l4? Jeśli pójdę na l4 a nie daj Boże cos pójdzie nie tak to od razu mnie wywala z pracy bo moja dyrektorka każdemu kto był na l4 daje wypowiedzenie się rozgadałam. Powodzenia dla was wszystkich
Anet29
nie, brazowe plamienie nie zawsze oznacza cos zlego, najgorzej jak pojawi sie zywa krew, ale lepiej skonsultuj to z lekarzem.Dziewczyny macie takie malutkie brązowe plamienia ??
Ania936
Trzymam kciuki żeby było ok!U mnie trochę gorzej, bo było jeszcze jedno plamienie krwią. Czekam co z tego wyniknie. Wyniki badań i tak dopiero jutro, wtedy się dowiem co dalej.
reklama
Nusia93
Kurde ja mam taki stres przed jutrzejszą wizytą nie mogę sobie miejsca znaleźć! Na szczęście na razie mi się udało z grafikami że do końca tygodnia mam wolne. Ale czlowiek jak ma dużo wolnego czasu to jeszcze więcej myśli i się nakręca:/