reklama
Anet29
Fanka BB :)
lekarz liczy normalnie od ostatniej @ tygodnie i dni moj nawet nie liczyl tylko mnie pytal i pozniej jak wpisal na usg termin ostatniej @ to mu wyskoczylo odrazu. Jesli mialas @ 2 czerwca to dzis masz 5+5A jest ktoś z Was , co miał ostatni @ 2.06? Jak Wam lekarz obliczył, który to dokładnie dzień? I jaka macie bete na chwilę obecną? Ja rano będę robić więc pewnie gdzieś popołudniu będę miała wyniki ale jestem już taka ciekawa wszystkiego
Ania936
No właśnie mam to samo, tylko rano, teraz spokójJa właśnie dziś przy podcieraniu miałam troszkę brązowego śluzu no i teraz jak sprawdzam, to jeszcze są jakieś resztki. Kolor kawy z mlekiem.
Mamachlopcow
kawa dla mnie teraz smakuje zepsutym kwaśnym mlekiem , robię codziennie i wylewam dziś kupię może jakaś inkę …Dziewczyny a ja na kawę nie mogę patrzeć :/ zawsze dziennie po 2-3 duze kubki pilam a teraz calkowicie odrzuca mnie od niej... a główną motywacją do zrobienia testu była właśnie moja senność. Nie mam sił na nic od rana do wieczora bym leżała w łóżku nie mówiąc o tym, że moje cycki zaraz się w staniku nie pomieszczą
Justpositivevibe
Super, gratulacjeDziewczyny, jestem szczęśliwa! Jestem po wizycie i jest serduszko
Alabama89
Gratuluje!Dziewczyny, jestem szczęśliwa! Jestem po wizycie i jest serduszko
reklama
Nusia93
SuperDziewczyny, jestem szczęśliwa! Jestem po wizycie i jest serduszko