reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę. 😂 Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz 😎
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę. 🙈
U mnie chiński kalendarz też mówi, że córka :) i owulacje tez miałam z lewego ;)

reklama
Ja jak w tych poprzednich ciążach miałam preferencje co do płci...nawet imiona wybieraliśmy na samym początku 🙆 tak teraz nic. W ogóle nie czuje się jak w ciąży, jakoś o niej nie myślę ...w sensie,że się uda...boje się kolejnej straty ale jestem gdzieś na nią przygotowana... Nigdy tylu czarnych myśli nie miałam co teraz... Eh nawet hamuje się,żeby nie pisać wam tu non stop tych smentow bo wiem,że tego czytać się nie da 🙈 uspokoi mnie już jak będzie 15 tydzień... Ale czy będzie? Jakoś wątpię...
od tego tu jestesmy zeby sie wspierac nawzajem, wiec pisz wszystko co cie gryzie 🙂
Musisz myslec pozytywnie, ja wiem ze latwo sie mowi, ale zamartwianie nic nie zmieni.

A czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje 😅
jasne ze wie 🙂 jak tylko zrobilam test odrazu mu pokazalam, zreszta to on mi mowil ze cos jest na rzeczy a ja ze niee, pewnie jutro dostane @ i tak przez 3 dni az wkoncu go posluchalam, zrobilam test i wyszly 2 kreski 😂

Ja już po wizycie ☺️
Wszystko dobrze słuchajcie, wyniki badań mam dobre ( przepisane mam kolejne ) a na USG było widać YS 💚 za tydzień już powinno być serduszko 🫣
Jak już wam kiedyś pisałam moja gin. Idzie na urlop ale jak jej powiedziałam do kogo udało mi się zapisać na 18.07 to bardzo się ucieszyła ( powiedziała że świetny lekarz ) i mówiła że gdybym miała problem z zapisaniem się do niej po jej urlopie ( nie wiadomo jakie humory będą miały panie w rejestracji 🤣) to żebym zapytała kiedy przyjmuje i o której zaczyna lub kończy i ona wtedy napewno mnie przyjmie ( nawet jeśli w rejestracji powiedzą że nie ma takiej możliwości) także uważam że ma super lekarza trafiłam 💚
Czeka mnie jeszcze w czwartek wizyta u lekarza od mojego pozytywnego testu na cytomegalia 😢 ale mam nadzieję wszystko będzie dobrze 💚 lekarz mnie uspokaja ale mówi że dla pewności warto skonsultować ze specjalistą.
Także proszę trzymajcie w czwartek mocno za mnie kciuki ✊
trzymam kciuki za czwartek 🙂

Ja tez się melduje po wizycie :)
Dzisiaj 5+6 - i jest jaz zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
Wszystko wyglada prawidłowo jak na ten etap ciąży. 🥰
gratulacje 🙂

Każda z nas chyba chociaż raz miała do czynienia z tak "miłą" Pani z recepcji tylko, że ja wtedy też się szybko denerwuje i tak samo z nią rozmawiam jak ona i zazwyczaj kończy się to dobrze... Dla mnie 😆
Jak się w ogóle dzisiaj czujecie Dziewczyny??

Każda z nas chyba chociaż raz miała do czynienia z tak "miłą" Pani z recepcji tylko, że ja wtedy też się szybko denerwuje i tak samo z nią rozmawiam jak ona i zazwyczaj kończy się to dobrze... Dla mnie 😆
bardzo kiepsko od kiedy wydałam na 4 rzeczy do ciała dla syna w aptece 485 zł 🤪

Ja dziś jestem jakaś zakręcona 🤣 nie mogłam rano się wyrobić na wizytę, jestem śpiąca taka i jak już mówimy o recepcji to słuchajcie co ja dziś wymodziłam 🤣 wchodzę na styk do budynku na wizytę a na wprost recepcja gdzie rozmawiają przez telefon panie z pacjentami i jedna się pyta ' czy jest pani naszym stałym pacjentem ?' a ja na to ' TAK ' 🤣🤣🤣🤣🤣 ... Ich wzrok bezcenny pewnie sobie wszystkie pomysły że dziwna jakąś jestem😵‍💫 szybko uciekłam bo myślę ale styd 🫣

reklama
Do góry