reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

A to śluzu to i ja mam sporo. Nawet od kilku dni zostają takie białe śladu na majtkach jak w niepłodne..
ja po wizycie, dziś beta powyżej 15tys. Progesteronu 10,9
Na USG niestety za dużo jeszcze nic nie widać. Lekarz mi mówił że za wcześnie jeszcze trochę oczywiście jajo jest mówi że coś tam widać ale nie dokładnie. Wypisał mi lek na wyjazd duphaston. Powiedział że mogę go sobie dziś wziąć jak czuje niepokój a mogę dopiero jak plamienie. Zależy ode mnie.
Trochę się zawiodłam że nic nie widać czy to możliwe dziś jest 5+2

reklama
Na USG niestety za dużo jeszcze nic nie widać. Lekarz mi mówił że za wcześnie jeszcze trochę oczywiście jajo jest mówi że coś tam widać ale nie dokładnie. Wypisał mi lek na wyjazd duphaston. Powiedział że mogę go sobie dziś wziąć jak czuje niepokój a mogę dopiero jak plamienie. Zależy ode mnie.
Może jeszcze nie być nic widać . A jaka wielkość pęcherzyka?

Kochana spokojnie nie stresuj się pęcherzyk żółtkowy pojawia się zazwyczaj od 5+2 do 5+5 tak więc jest to możliwe, że nic jeszcze nie widać

Hej dziewczyny ja już po wizycie, dziś mam 6+1 i jest bijące serduszko😁❤️ ostatnie dwie ciąże to były poronienia już na tym etapie bez bijącego serduszka 😞
Super gratulacje!!! 😍😍❤️ cudowne wiadomości, teraz już Musi być dobrze 🥰
Cześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić 😔
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienie 🥺 rano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze 😔

Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą 🥺

Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejsca 🥺 za 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki 🍀
Mocno trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i napewno będzie❤️ najważniejsze, że to nie była jasna żywa krew a brązowa. Tule!💓
Cześć 👋🏻 witam się nieśmiało z Wami. Mam nadzieje być marcowa Mama, dwa razy już się nie udało 😞 oby do trzech razy sztuka..
Test pozytywny zrobiony w sobotę, wizyta u lekarza 19ego.
Ściskam i trzymam kciuki za Was i miło Was poznać 💕
Witamy na grupie🥰 u mnie się udało za trzecim razem, więc coś w tym jest😀 rośnij zdrowo i nudnych 9 miesięcy 😊
Jestem po wizycie 🙂 kropek jest rowno z terminem OM, czyli 6+2, jest akcja serca 120/min, widzialam jak serduszko pulsuje ale nie sluchalismy 🙂 do zastrzykow dostalam jeszcze wapn, bo skutkiem ubocznym ich jest m.in. osteoporoza no i mam cala liste badan do zrobienia. Bardzo sie ciesze i jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze zaczyna sie kolejna piekna historia naszego zycia 🙂
Ale cudownie! Kolejne serduszko❤️ gratulacje!
Hej, dziewczyny! Witam się z Wami 🩷
Testy pozytywne od czwartku, beta w sobotę i dzisiaj... U mnie pierwsza ciąża zatrzymała się 6+3, ale tym razem wszystko będzie dobrze 💪💪💪 Trzymam za Was wszystkie kciuki!
@Kotciara celuję terminem 17 marca. Ale nie wiem czy dobrze to liczę, bo owulka raczej była przesunięta, a dla mnie to już wyższy poziom staraczkowych umiejętności 😅 pomimo wcześniejszej straty chciałabym umówić się dopiero około 7 tygodnia, żeby się wcześniej nie stresować, że jeszcze nic nie widać. W pierwszej ciąży praktycznie od 4+3 byłam co tydzień, albo dwa razy w tygodniu na wynikach i wizycie aż do 11+2, kiedy miałam zabieg..niestety nie było serduszka. nie chciałabym sobie fundować tego stresu jeszcze raz, tymbardziej że o dziwo czuję się dobrze i na zapas nie zamartwiam. Afirmuję ciążę!!!! 🩷 Jutro zadzwonię do swojej ginki. Zobaczymy co ona na to
Witamy 🍀 nudnych 9 miesięcy🥰

reklama
Zupełnie normalne ja wczoraj byłam na wizycie 5+6 i też nic wiele nie było widać lekarz powiedział że zarodek jest lecz ciężko go zmierzyć bo jest za wcześnie 🙂także głowa do góry ! Każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna dodam jeszcze że ja w sobotę też miałam betę ponad 15 tys.

Do góry