reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć 👋🏻 witam się nieśmiało z Wami. Mam nadzieje być marcowa Mama, dwa razy już się nie udało 😞 oby do trzech razy sztuka..
Test pozytywny zrobiony w sobotę, wizyta u lekarza 19ego.
Ściskam i trzymam kciuki za Was i miło Was poznać 💕
Witaj kochana ja też miałam ostatnio dwie straty a dziś mam 6+1 i jest bijące serduszko tak więc główka do góry i myślimy pozytywnie❤️

reklama
Jestem po wizycie 🙂 kropek jest rowno z terminem OM, czyli 6+2, jest akcja serca 120/min, widzialam jak serduszko pulsuje ale nie sluchalismy 🙂 do zastrzykow dostalam jeszcze wapn, bo skutkiem ubocznym ich jest m.in. osteoporoza no i mam cala liste badan do zrobienia. Bardzo sie ciesze i jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze zaczyna sie kolejna piekna historia naszego zycia 🙂
Super, gratuluje udanej wizyty ❤️ mamy kolejne serduszko 😍

Jestem po wizycie 🙂 kropek jest rowno z terminem OM, czyli 6+2, jest akcja serca 120/min, widzialam jak serduszko pulsuje ale nie sluchalismy 🙂 do zastrzykow dostalam jeszcze wapn, bo skutkiem ubocznym ich jest m.in. osteoporoza no i mam cala liste badan do zrobienia. Bardzo sie ciesze i jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze zaczyna sie kolejna piekna historia naszego zycia 🙂
Super bardzo się cieszę ❤️❤️❤️

Witaj kochana ja też miałam ostatnio dwie straty a dziś mam 6+1 i jest bijące serduszko tak więc główka do góry i myślimy pozytywnie❤️
staram się myśleć pozytywnie ale chyba najbardziej odetchne po wizycie u lekarza i jak pójdę na wolne już 🫣
Bo nie wiem jak Wy ale planuje iść od razu…

Ja byłam wczoraj na wizycie było 5+6 lekarz mówił że jest zarodek ciężko go zmierzyć bo to wcześnie ale serduszka jeszcze nie widziałam. Kolejna wizyta dopiero 22.07 nie wiem teraz czy tyle wytrzymam czy iść wcześniej np. w piątek skoro piszecie że niektóre z was już przy 6+1 widziały serduszko doradzicie coś ???
moze ten lekarz ma slaby sprzet? Wkoncu w tym czasie fasolka ma zaledwie kilka mm

Cześć 👋🏻 witam się nieśmiało z Wami. Mam nadzieje być marcowa Mama, dwa razy już się nie udało 😞 oby do trzech razy sztuka..
Test pozytywny zrobiony w sobotę, wizyta u lekarza 19ego.
Ściskam i trzymam kciuki za Was i miło Was poznać 💕
Cześć, mam nadzieje, że tym razem wszystko będzie dobrze 😊 Wdrażacie jakiejś dodatkowe leki ze względu na wcześniejsze straty? 😔

Cześć, mam nadzieje, że tym razem wszystko będzie dobrze 😊 Wdrażacie jakiejś dodatkowe leki ze względu na wcześniejsze straty? 😔
jeszcze nie miałam kochana wizyty u lekarza. Dowiem się wszystkiego 19ego..już się nie mogę doczekać .
Za pierwszym razem wyszła mi toksoplazmoza a za drugim jakaś bakteria, mam nadzieje ze teraz nic już nie stanie na przeszkodzie…

reklama
Ja chciałabym iść na wolne od razu teraz są takie upały u mnie że ciężko mi wytrzymać... Ale kończy mi się umowa końcem sierpnia i jestem trochę w kropce jak to wogole jest Dziewczyny?orientuje się któraś z was ?

Do góry