Mamachlopcow
Fanka BB :)
Ja dziś w pracy do północy a w piątek wypada mi nocka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie przy 5+4 sam pęcherzykja po wizycie, dziś beta powyżej 15tys. Progesteronu 10,9
Na USG niestety za dużo jeszcze nic nie widać. Lekarz mi mówił że za wcześnie jeszcze trochę oczywiście jajo jest mówi że coś tam widać ale nie dokładnie. Wypisał mi lek na wyjazd duphaston. Powiedział że mogę go sobie dziś wziąć jak czuje niepokój a mogę dopiero jak plamienie. Zależy ode mnie.
Trochę się zawiodłam że nic nie widać czy to możliwe dziś jest 5+2
Ile lekarzy tyle opinii w każdym razie mi się udało lub jestem przykladem,że nagłe odstawienie duphastonu z końcem 1 trymestru nic nie szkodzija kawy nigdy nie pilam bo nie lubie, za to herbat wypijalam nawet 5 dziennie a teraz jedej nie dopijam bo nie daje rady
Tak mi mowili ja schodzilam stopniowo jak mialam 2 tab na dzien to pozniej bralam 1 i dopiero za jakis czas wogole.
Tule... Ja mam dwie nocki środa,czwartek. Akurat jak mam wizyty :/ szybko wyjdę z pracy, umyje się i jadę do lekarza. Dobrze,że w czwartek wizyta prywatna to na 16..? Trochę się prześpięJa dziś w pracy do północy a w piątek wypada mi nocka
wiem o tym juz troche tych lekarzy za mna i kazdy mowi co innego, czasem to nawet nie wiadomo kogo sluchacIle lekarzy tyle opinii w każdym razie mi się udało lub jestem przykladem,że nagłe odstawienie duphastonu z końcem 1 trymestru nic nie szkodzi
Nie dzisiejszy wszedł jak w masełko i od wczoraj robię je sama, a wcześniej robił mi mąż.Dziewczyny a czy was tez kazdy zastrzyk bardziej boli?
Dziewczyny nie wiem o co chodzi ale mam tak czarne myśli przed jutrzejsza wizytąCały czas chodzę i płacze bez powodu, cały dzień kłują mnie jajniki, jest masakra
Spokojnie! Będzie wszystko dobrze to tylko te hormony sprawiają, że tak się czujesz i masz takie myśliDziewczyny nie wiem o co chodzi ale mam tak czarne myśli przed jutrzejsza wizytąCały czas chodzę i płacze bez powodu, cały dzień kłują mnie jajniki, jest masakra