reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ja chciałabym iść na wolne od razu teraz są takie upały u mnie że ciężko mi wytrzymać... Ale kończy mi się umowa końcem sierpnia i jestem trochę w kropce jak to wogole jest Dziewczyny?orientuje się któraś z was ?
musisz być conajmniej w trzecim miesiącu ciąży, wtedy masz ochronkę i przedłużają umowę do końca porodu

reklama
Hej, dziewczyny! Witam się z Wami 🩷
Testy pozytywne od czwartku, beta w sobotę i dzisiaj... U mnie pierwsza ciąża zatrzymała się 6+3, ale tym razem wszystko będzie dobrze 💪💪💪 Trzymam za Was wszystkie kciuki!
@Kotciara celuję terminem 17 marca. Ale nie wiem czy dobrze to liczę, bo owulka raczej była przesunięta, a dla mnie to już wyższy poziom staraczkowych umiejętności 😅 pomimo wcześniejszej straty chciałabym umówić się dopiero około 7 tygodnia, żeby się wcześniej nie stresować, że jeszcze nic nie widać. W pierwszej ciąży praktycznie od 4+3 byłam co tydzień, albo dwa razy w tygodniu na wynikach i wizycie aż do 11+2, kiedy miałam zabieg..niestety nie było serduszka. nie chciałabym sobie fundować tego stresu jeszcze raz, tymbardziej że o dziwo czuję się dobrze i na zapas nie zamartwiam. Afirmuję ciążę!!!! 🩷 Jutro zadzwonię do swojej ginki. Zobaczymy co ona na to...

Załączniki

• Screenshot_20230710_144226_Chrome.jpg
    Screenshot_20230710_144226_Chrome.jpg
    207,3 KB · Wyświetleń: 58
jeszcze nie miałam kochana wizyty u lekarza. Dowiem się wszystkiego 19ego..już się nie mogę doczekać .
Za pierwszym razem wyszła mi toksoplazmoza a za drugim jakaś bakteria, mam nadzieje ze teraz nic już nie stanie na przeszkodzie…
Trzymam bardzo mocno kciuki, aby tym razem wszystko skończyło się szczęśliwie ☺️

Testy pozytywne od czwartku, beta w sobotę i dzisiaj... U mnie pierwsza ciąża zatrzymała się 6+3, ale tym razem wszystko będzie dobrze 💪💪💪 Trzymam za Was wszystkie kciuki!
@Kotciara celuję terminem 17 marca. Ale nie wiem czy dobrze to liczę, bo owulka raczej była przesunięta, a dla mnie to już wyższy poziom staraczkowych umiejętności 😅 pomimo wcześniejszej straty chciałabym umówić się dopiero około 7 tygodnia, żeby się wcześniej nie stresować, że jeszcze nic nie widać. W pierwszej ciąży praktycznie od 4+3 byłam co tydzień, albo dwa razy w tygodniu na wynikach i wizycie aż do 11+2, kiedy miałam zabieg..niestety nie było serduszka. nie chciałabym sobie fundować tego stresu jeszcze raz, tymbardziej że o dziwo czuję się dobrze i na zapas nie zamartwiam. Afirmuję ciążę!!!! 🩷 Jutro zadzwonię do swojej ginki. Zobaczymy co ona na to...
No patrzcie kto w końcu znalazł drogę na marcówki 😂🩷 Czekałam na ciebie 🙈
Wpisuje w takim razie wstępnie 17 marca, najwyżej będziemy to później zmieniać. Daj znać jak umówisz wizytę 😁
Tym razem będzie dobrze, musi być i nie przyjmuje nic innego do wiadomości. Nudnych 9 miesięcy 🩷

Cześć 👋🏻 witam się nieśmiało z Wami. Mam nadzieje być marcowa Mama, dwa razy już się nie udało 😞 oby do trzech razy sztuka..
Test pozytywny zrobiony w sobotę, wizyta u lekarza 19ego.
Ściskam i trzymam kciuki za Was i miło Was poznać 💕
Bardzo mu przykro, oby tym razem bylo wszystko ok !
Oo też mam termin na 17.03 🥰 Trzymam kciuki żeby było ok !

reklama
No i doczekaliśmy się kolejnej dziewczyny ze staraczek ❤️ gratulacje kochana ❤️

Do góry