reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. 😐 Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi żyć...
A jakie mialas ostatnio wyniki?

A jakie mialas ostatnio wyniki?
Ostatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga. 😐

Ostatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga. 😐
Jak ma Cię to uspokoić to ja bym pewnie poszła zbadać :)

Cek
Ja bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. 😐 Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi żyć...
Razem czekamy do wizyty 🙆 ja nie robię bety mimo,że kusiła... Stwierdziłam, że Teraz to już bez sensu. Czekam cierpliwie na USG :) także razem czekamy :p

Tu lepiej widać? Tak, będę robić betę
Jest bladzioszek 🙂 też takie miałam na początku, więc wygląda na wczesną ciążę, zrób sobie jutro betę i daj znać :)
Hej Dziewczyny ja po wizycie widać zarodek, lekarz powiedział że wszystko dobrze, ale chyba zauważył że jestem panikarą i mam przyjść jeszcze 22.07 zobaczyć co się tam dzieje 😊na tą chwilę powiedział że wszystko jest tak jak ma być u mnie dzisiaj 5+6 🙂
Super wieści! Gratuluje❤️❤️
Ja bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. 😐 Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi
Przybijam piąteczkę, sama walczę z tymi myślami i też mi cały czas ten prog chodzi po głowie, a betę to chyba, żeby się uspokoić🙈

reklama
Cek

Razem czekamy do wizyty 🙆 ja nie robię bety mimo,że kusiła... Stwierdziłam, że Teraz to już bez sensu. Czekam cierpliwie na USG :) także razem czekamy :p
Na dobrą sprawę i tak mi jutrzejszy wynik nic nie da - i tak będę musiała czekać do wizyty 🤷🏼‍♀️ niestety w tym momencie na nic nie mamy już wpływu, nad czym ubolewam 😅 chciałabym tylko mieć troszkę więcej spokoju
Przybijam piąteczkę, sama walczę z tymi myślami i też mi cały czas ten prog chodzi po głowie, a betę to chyba, żeby się uspokoić🙈
Ja będę tak wariować (jeśli wszystko dobrze pójdzie) do sierpnia, dla mnie teraz jest najgorszy okres 😔 ale i tak na nic już nie mamy wpływu 😐

Do góry