reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

A powiedzcie Dziewczyny jak się dzisiaj czujecie ?
Ja cały dzień w domu, bo u mnie dzisiaj straszny upał nie da się nawet wysiedzieć na zewnątrz, nie lubię takiej pogody ale no nie ma co narzekać 😊

reklama
Ja cały dzień w domu, bo u mnie dzisiaj straszny upał nie da się nawet wysiedzieć na zewnątrz, nie lubię takiej pogody ale no nie ma co narzekać 😊
ja dziś jestem w pracy cały dzień 😵‍💫 mam spadek mocy 🥴 w poniedziałek jadę na badania rano a we wtorek do gin. ( Nie wytrzymam 2 tygodni jednak)
Niech ten dzień jak najszybciej się skończy 😅😔

No ja czuje się bardzo dobrze😊 mam spadki energii, od czasu do czasu jajnik zaboli i to by było na tyle😁 a Ty jak się czujesz?

My również cały dzień spędzamy w domu, bo tu jest przynajmniej klimatyzator 😁
Ja czuje się bardzo dobrze, ale ostatnio zauważyłam, że cokolwiek zjem to bardzo mocno mi się odbija, tzn. tak jakby aż mną szarpało do wymiotów. No i w sumie często siada mi wszystko na żołądku 😅

Ja czuje się bardzo dobrze, ale ostatnio zauważyłam, że cokolwiek zjem to bardzo mocno mi się odbija, tzn. tak jakby aż mną szarpało do wymiotów. No i w sumie często siada mi wszystko na żołądku 😅
To u mnie podobnie :) od wczoraj tez mi tak wszytsko siada na żołądku. Ale ja już dzisiaj miałam spore mdłości i od dwóch albo trzech nocy kiepsko śpię :/ do tego bolą mnie piersi i non stop chce mi się sikać.

No to ja właśnie co bym nie zjadła to brzuch jak balon 🎈🫢

reklama
Do góry