Alabama89
Fanka BB :)
Oooo! To dobrze słyszeć Ja właśnie czekam na info bo jesteśmy na wakacjach ale jestem w kontakcie z moja lekarkaja mam mniejszy i lekarz powiedział że jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo! To dobrze słyszeć Ja właśnie czekam na info bo jesteśmy na wakacjach ale jestem w kontakcie z moja lekarkaja mam mniejszy i lekarz powiedział że jest ok
daj znać co Ci pow. Twój lekarz bo jeśli inaczej niż mój to chyba pojadę jeszcze do innegoOooo! To dobrze słyszeć Ja właśnie czekam na info bo jesteśmy na wakacjach ale jestem w kontakcie z moja lekarka
Jasne, dam znaćdaj znać co Ci pow. Twój lekarz bo jeśli inaczej niż mój to chyba pojadę jeszcze do innego
Teoretycznie każda by chciała mieć powyżej 20/25 ng, ale ja i moje 12 ng zazdrościmyPrzyszedł mi wynik progesteronu. No nie ma szału - 17.10 ng/mL
przybijam piątkę, też mam 12Teoretycznie każda by chciała mieć powyżej 20/25 ng, ale ja i moje 12 ng zazdrościmy
No to tak, to moje 17 od razu jakoś lepiej się prezentuje A co lekarz na 12ng? Spoko?Teoretycznie każda by chciała mieć powyżej 20/25 ng, ale ja i moje 12 ng zazdrościmy
Oby było wszystko dobrze. Pół nocy z nerwów nie spałam, a drugie pół miałam koszmaryDziewczyny trzymam kciuki mocno za dzisiejsze Wasze wizyty
Doskonale Cię rozumiem miałam tak samo, a tak naprawdę po pierwszej wizycie nic ni minęło bo teraz czekam do niedzieli do kolejnego usg i tak będzie w kółkoOby było wszystko dobrze. Pół nocy z nerwów nie spałam, a drugie pół miałam koszmary
Generalnie miałam bardzo podobne wartości w poprzedniej ciąży, którą poroniłam. Wtedy konsultowałam to z 3 różnymi lekarzami na różnych etapach ciąży i każdy powiedział mi to samo - progesteron był wystarczający, a ewentualna suplementacja i tak nic by nie zmieniła.No to tak, to moje 17 od razu jakoś lepiej się prezentuje A co lekarz na 12ng? Spoko?
Rok temu jak badałam proga po owulacji to miałam 27, i pewnie dlatego teraz liczyłam na coś przynajmniej podobnego.