reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Teoretycznie każda by chciała mieć powyżej 20/25 ng, ale ja i moje 12 ng zazdrościmy 🤣
No to tak, to moje 17 od razu jakoś lepiej się prezentuje 😂 A co lekarz na 12ng? Spoko?

Rok temu jak badałam proga po owulacji to miałam 27, i pewnie dlatego teraz liczyłam na coś przynajmniej podobnego.

reklama
No to tak, to moje 17 od razu jakoś lepiej się prezentuje 😂 A co lekarz na 12ng? Spoko?

Rok temu jak badałam proga po owulacji to miałam 27, i pewnie dlatego teraz liczyłam na coś przynajmniej podobnego.
Generalnie miałam bardzo podobne wartości w poprzedniej ciąży, którą poroniłam. Wtedy konsultowałam to z 3 różnymi lekarzami na różnych etapach ciąży i każdy powiedział mi to samo - progesteron był wystarczający, a ewentualna suplementacja i tak nic by nie zmieniła. 🤷🏼‍♀️
Akurat dziś mam wizytę i będę to konsultować ponownie. Moja gin wie, że tym razem chce dostać duphaston, chociaż nie jest jego fanką, ale chce mieć coś "dla głowy" 😔

Do góry