reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Kurde dziewczyny,to nie wiem czy ja coś źle liczę czy jak 🤔 bo jak patrzeć na owulację to niby jestem 4+5 a betę w poniedziałek miałam 1552 jakoś, no to wynik odpowiadal wtedy 5 tygodniowi. Już głupieje chyba przed ta wizyta 🤷 albo już mi wszystko się miesza. Tak dużo analizuje, że już nic nie wiem 😂

reklama
A ja dziś mam takie jakieś myśli (mam nadzieję,że głupie) ,,że ciąża się nie rozwija i takie tam :/ do tego dziś wszystko mnie wkurza... Mąż, moja mama... jeszcze idę dziś na noc do pracy... Jakieś burzę krążą w powietrzu...ehhh dziś taki kiepski dzień u mnie :/ jestem mega rozdrażniona

Dziewczyny, głupie pytanie. Czy któraś z Was ma ostatnimi czasy wilczy apetyt? Ja od wczoraj wciąż chodzę głodna… od kilku miesięcy jestem na diecie pudełkowej i zawsze mi to wystarczało, nawet nie wszystko dojadałam a dziś i wczoraj wyjadam wszystko do cna i dopada mnie chwilami taki głód jakbym nie jadła cały dzień 🙈😂 ba! Jakbym nie jadła ty-dzień😆

Mam nadzieje, ze to minie🙈
Ja tak mam, ostatnim razem też tak miałam. A jak coś już zjem to mi dosłownie siada na żołądku. Albo takie napady, że np. w tym momencie muszę zjeść coś kwaśnego i muszę bo umrę 😂

Kurde dziewczyny,to nie wiem czy ja coś źle liczę czy jak 🤔 bo jak patrzeć na owulację to niby jestem 4+5 a betę w poniedziałek miałam 1552 jakoś, no to wynik odpowiadal wtedy 5 tygodniowi. Już głupieje chyba przed ta wizyta 🤷 albo już mi wszystko się miesza. Tak dużo analizuje, że już nic nie wiem 😂
Większa beta może świadczyć o ciąży bliźniaczej 🤣

Nie ma co patrzeć na te ich widełki z laboratorium, u kogoś ta beta będzie mieć większe przyrosty, u kogoś troszkę mniejsze i nie ma to większego znaczenia o ile są w normie. 🤷🏼‍♀️ Ewentualnie jutro gin skoryguje ci wiek ciąży na podstawie usg, ale raczej wiesz kiedy miałaś owulkę 😁

Nie ma co patrzeć na te ich widełki z laboratorium, u kogoś ta beta będzie mieć większe przyrosty, u kogoś troszkę mniejsze i nie ma to większego znaczenia o ile są w normie. 🤷🏼‍♀️ Ewentualnie jutro gin skoryguje ci wiek ciąży na podstawie usg, ale raczej wiesz kiedy miałaś owulkę 😁
Racja, no robiłam owulaki więc by mnie chyba nie oszukały aż tak, chociaż z temperatury bym powiedziała że była dwa dni wcześniej 😄 no świruje już przed jutrem 🤦

reklama
A ja dziś mam takie jakieś myśli (mam nadzieję,że głupie) ,,że ciąża się nie rozwija i takie tam :/ do tego dziś wszystko mnie wkurza... Mąż, moja mama... jeszcze idę dziś na noc do pracy... Jakieś burzę krążą w powietrzu...ehhh dziś taki kiepski dzień u mnie :/ jestem mega rozdrażniona
Odpędzam te złe myśli 😐

Fly Bug GIF by RTL 4

Do góry