Kotciara
Moderator
Trzymam kciukiJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
To podobnie jak jaTak, ja jutro również mam pierwszą wizytę będzie to 5+2 i po cichu liczę na zarodek, ale nie chce się rozczarować
Kciuki! Będzie dobrzeJa już czekam w kolejce, cała w nerwach..
Daj znać jak po wizycie?Ja już czekam w kolejce, cała w nerwach..
swietne wiesci nie bylo slychac ale widac bylo? Jakie badania masz do zrobienia?Dziewczyny, ciąża potwierdzona jeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
Cudnie, gratuluje, teraz oby do 09.07Dziewczyny, ciąża potwierdzona jeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
9 to niedziela napewno wtedy?Dziewczyny, ciąża potwierdzona jeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać
SuperDziewczyny, ciąża potwierdzona jeszcze nie było słychać serduszka, mam kolejna wizytę 09.07 lekarz mówił, że już wtedy powinno być widać więcej. Dostałam też listę badań, które muszę wykonać