reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny, głupie pytanie. Czy któraś z Was ma ostatnimi czasy wilczy apetyt? Ja od wczoraj wciąż chodzę głodna… od kilku miesięcy jestem na diecie pudełkowej i zawsze mi to wystarczało, nawet nie wszystko dojadałam a dziś i wczoraj wyjadam wszystko do cna i dopada mnie chwilami taki głód jakbym nie jadła cały dzień 🙈😂 ba! Jakbym nie jadła ty-dzień😆

Mam nadzieje, ze to minie🙈

Hej dziewczyny:) nie wytrzymałam, bo jeszcze trochę czasu do wizyty. Pierwszy raz robię betę, w poprzedniej ciąży odrazu byłam u ginekologa więc nie było potrzeby. Czy taki wynik nie jest za niski w 5+2?

Załączniki

• Screenshot_20230705-173824.png
    Screenshot_20230705-173824.png
    46,6 KB · Wyświetleń: 103
Hej dziewczyny:) nie wytrzymałam, bo jeszcze trochę czasu do wizyty. Pierwszy raz robię betę, w poprzedniej ciąży odrazu byłam u ginekologa więc nie było potrzeby. Czy taki wynik nie jest za niski w 5+2?
Hej nie jest za niski do końca 5 tyg powinnaś mieć jakoś 7340 a jesteś dopiero 5+2 więc spokojnie ładna beta 😊

ogolnie pojedynczy wynik nic nie mowi jedynie to ze jest ciaza 🙂 a na takich wartosciach juz podobno sie jej nie bada ( jesli oczywiscie nic sie nie dzieje) bo wazniejsze i dokladniejsze jej usg 🙂

Hej nie jest za niski do końca 5 tyg powinnaś mieć jakoś 7340 a jesteś dopiero 5+2 więc spokojnie ładna beta 😊
Dziękuję pięknie za odpowiedź :) zakres referencyjny trochę mnie zmylił 😁
ogolnie pojedynczy wynik nic nie mowi jedynie to ze jest ciaza 🙂 a na takich wartosciach juz podobno sie jej nie bada ( jesli oczywiscie nic sie nie dzieje) bo wazniejsze i dokladniejsze jej usg 🙂
Wiem właśnie, że należy porównywać przyrost :D jednak chciałam zrobić i sprawdzić czy wynik będzie adekwatny mniej więcej do tygodnia ciąży :) raczej nie będę już powtarzać do wizyty jeśli nic się nie będzie działo

reklama
Do góry