reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć, chciałam się przywitać ;)
U mnie pozytywny test w niedziele - ale robiony tydzien po miesiączce 🙈 Nie testowałam wcześniej bo wydawało mi się, że miałam kolejny bezowulacyjny cykl.

Jestem po 2 poronieniach zatrzymanych, potem przez rok leczyłam zrosty wewnątrzmaciczne i miałam 3 histeroskopie. Dopiero od aktualnego cyklu mieliśmy wrócić do starań, a tu falstart i dwie kreski 🥰
Beta z poniedziałku - 2700, czekam na progesteron i 11.07 mam wizytę.
Cześć, bardzo miło że dołączyłaś ☺️ super beta 😍 trzymam kciuki aby tym razem wszystko było dobrze 🙈
Jaki wychodzi ci mniej więcej TP? Wpisze cię na listę ☺️

reklama
Cześć, chciałam się przywitać ;)
U mnie pozytywny test w niedziele - ale robiony tydzien po miesiączce 🙈 Nie testowałam wcześniej bo wydawało mi się, że miałam kolejny bezowulacyjny cykl.

Jestem po 2 poronieniach zatrzymanych, potem przez rok leczyłam zrosty wewnątrzmaciczne i miałam 3 histeroskopie. Dopiero od aktualnego cyklu mieliśmy wrócić do starań, a tu falstart i dwie kreski 🥰
Beta z poniedziałku - 2700, czekam na progesteron i 11.07 mam wizytę.
Hej ☺️ współczuję strat 😢 gratuluję i życzę spokojnej ciąży ❤️

Witam wszystkie:)
U mnie ciaza potwierdzona (5t+3d) tetno już bylo widoczne na usg w poniedziałek. Długą drogę przeszliśmy żeby się udało, jestem po zabiegach, mam stwierdzone PCOS przy czym nie mialam praktycznie cykli owulacyjnych. Zajelo nam to prawie 4 lata ale wkońcu się udało i to w najmniej oczekiwanym momencie :) miałam trochę stresu z 7 letnim synem, trochę zmian w pracy, jeszcze wyjazd męża za granicę, a tu nagle taki szok jak zobaczyłam 2 grube kreski :)
Gratulacje ❤️

Cześć, bardzo miło że dołączyłaś ☺️ super beta 😍 trzymam kciuki aby tym razem wszystko było dobrze 🙈
Jaki wychodzi ci mniej więcej TP? Wpisze cię na listę ☺️
Wychodzi na 5 marca ;)
Mam nadzieje, że uda się z Wami zostać i, że tym razem wszytsko potoczy się dobrze 🥰

Witam wszystkie:)
U mnie ciaza potwierdzona (5t+3d) tetno już bylo widoczne na usg w poniedziałek. Długą drogę przeszliśmy żeby się udało, jestem po zabiegach, mam stwierdzone PCOS przy czym nie mialam praktycznie cykli owulacyjnych. Zajelo nam to prawie 4 lata ale wkońcu się udało i to w najmniej oczekiwanym momencie :) miałam trochę stresu z 7 letnim synem, trochę zmian w pracy, jeszcze wyjazd męża za granicę, a tu nagle taki szok jak zobaczyłam 2 grube kreski :)
Cześć! Długa droga za wami - trzymam kciuki aby na końcu tej drogi czekał happy end 😊
Gratulacje wizyty ❤️ Tętno tzn. było już widoczne serduszko?
Jaki masz TP? Wpiszę cię na listę 🙈

reklama
Cześć! Długa droga za wami - trzymam kciuki aby na końcu tej drogi czekał happy end 😊
Gratulacje wizyty ❤️ Tętno tzn. było już widoczne serduszko?
Jaki masz TP? Wpiszę cię na listę 🙈
Tak widziałam na usg jak bije, mój ginekolog stwierdził że to bardzo dobrze że tak szybciutko widać tętno. Termin mam wyznaczony na 3.03.2024 .

Do góry