reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć, chciałam się przywitać ;)
U mnie pozytywny test w niedziele - ale robiony tydzien po miesiączce 🙈 Nie testowałam wcześniej bo wydawało mi się, że miałam kolejny bezowulacyjny cykl.

Jestem po 2 poronieniach zatrzymanych, potem przez rok leczyłam zrosty wewnątrzmaciczne i miałam 3 histeroskopie. Dopiero od aktualnego cyklu mieliśmy wrócić do starań, a tu falstart i dwie kreski 🥰
Beta z poniedziałku - 2700, czekam na progesteron i 11.07 mam wizytę.
Cześć, bardzo miło że dołączyłaś ☺️ super beta 😍 trzymam kciuki aby tym razem wszystko było dobrze 🙈
Jaki wychodzi ci mniej więcej TP? Wpisze cię na listę ☺️

reklama
Cześć, chciałam się przywitać ;)
U mnie pozytywny test w niedziele - ale robiony tydzien po miesiączce 🙈 Nie testowałam wcześniej bo wydawało mi się, że miałam kolejny bezowulacyjny cykl.

Jestem po 2 poronieniach zatrzymanych, potem przez rok leczyłam zrosty wewnątrzmaciczne i miałam 3 histeroskopie. Dopiero od aktualnego cyklu mieliśmy wrócić do starań, a tu falstart i dwie kreski 🥰
Beta z poniedziałku - 2700, czekam na progesteron i 11.07 mam wizytę.
Hej ☺️ współczuję strat 😢 gratuluję i życzę spokojnej ciąży ❤️

Witam wszystkie:)
U mnie ciaza potwierdzona (5t+3d) tetno już bylo widoczne na usg w poniedziałek. Długą drogę przeszliśmy żeby się udało, jestem po zabiegach, mam stwierdzone PCOS przy czym nie mialam praktycznie cykli owulacyjnych. Zajelo nam to prawie 4 lata ale wkońcu się udało i to w najmniej oczekiwanym momencie :) miałam trochę stresu z 7 letnim synem, trochę zmian w pracy, jeszcze wyjazd męża za granicę, a tu nagle taki szok jak zobaczyłam 2 grube kreski :)
Gratulacje ❤️

Cześć, bardzo miło że dołączyłaś ☺️ super beta 😍 trzymam kciuki aby tym razem wszystko było dobrze 🙈
Jaki wychodzi ci mniej więcej TP? Wpisze cię na listę ☺️
Wychodzi na 5 marca ;)
Mam nadzieje, że uda się z Wami zostać i, że tym razem wszytsko potoczy się dobrze 🥰

Witam wszystkie:)
U mnie ciaza potwierdzona (5t+3d) tetno już bylo widoczne na usg w poniedziałek. Długą drogę przeszliśmy żeby się udało, jestem po zabiegach, mam stwierdzone PCOS przy czym nie mialam praktycznie cykli owulacyjnych. Zajelo nam to prawie 4 lata ale wkońcu się udało i to w najmniej oczekiwanym momencie :) miałam trochę stresu z 7 letnim synem, trochę zmian w pracy, jeszcze wyjazd męża za granicę, a tu nagle taki szok jak zobaczyłam 2 grube kreski :)
Cześć! Długa droga za wami - trzymam kciuki aby na końcu tej drogi czekał happy end 😊
Gratulacje wizyty ❤️ Tętno tzn. było już widoczne serduszko?
Jaki masz TP? Wpiszę cię na listę 🙈

reklama
Cześć! Długa droga za wami - trzymam kciuki aby na końcu tej drogi czekał happy end 😊
Gratulacje wizyty ❤️ Tętno tzn. było już widoczne serduszko?
Jaki masz TP? Wpiszę cię na listę 🙈
Tak widziałam na usg jak bije, mój ginekolog stwierdził że to bardzo dobrze że tak szybciutko widać tętno. Termin mam wyznaczony na 3.03.2024 .

Do góry