reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Hej 😊 witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę pięknych 8 mcy💕
Teraz pytanie do wszystkich 😁jak się dzisiaj czujecie? 😊
Ja czuję delikatne bóle krzyży od czasu jak się obudziłam i mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chociaż miałam atak paniki chwilę. W pierwszej ciąży martwiłam się, ale teraz po poronieniu to jest milion razy nasilone 😐 dobrze, że jutro wizyta. Może mnie trochę uspokoi

reklama
Ja czuje się jakby mnie coś przejechało 😂 Dosłownie wszystko mnie boli, trochę jakbym była poturbowana. A ja tylko spałam w nocy 😂
Ja też mam ciężkie poranki, leżę i leżę i wstać nie mogę🙈 mam to szczęście, że jestem nauczycielką i teraz mam wakacje. No ale ogólnie nie mam co narzekać, czuję się bardzo dobrze. Spanie mnie łapie zazwyczaj w południe czasami o 20 już ale drzemnę się na godz i mogę jeszcze posiedzieć do 24. Wieczorem jak zdejmuje stanik to mam wrażenie, że cycki mają ciężarki włożone takie obolałe. I często czuję ciągniecie jajnika. Jak za szybko wstanę albo kichnę to boli bardziej. No a tak to gitarka😁

Ja czuję delikatne bóle krzyży od czasu jak się obudziłam i mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chociaż miałam atak paniki chwilę. W pierwszej ciąży martwiłam się, ale teraz po poronieniu to jest milion razy nasilone 😐 dobrze, że jutro wizyta. Może mnie trochę uspokoi
Bóle krzyżowe też mam ale to jest akurat spowodowane działaniem hormonów ciążowych na miednice i więzadła macicy.

Ja też mam ciężkie poranki, leżę i leżę i wstać nie mogę🙈 mam to szczęście, że jestem nauczycielką i teraz mam wakacje. No ale ogólnie nie mam co narzekać, czuję się bardzo dobrze. Spanie mnie łapie zazwyczaj w południe czasami o 20 już ale drzemnę się na godz i mogę jeszcze posiedzieć do 24. Wieczorem jak zdejmuje stanik to mam wrażenie, że cycki mają ciężarki włożone takie obolałe. I często czuję ciągniecie jajnika. Jak za szybko wstanę albo kichnę to boli bardziej. No a tak to gitarka😁
Ja w sumie bardzo podobnie, nie mam na co narzekać. Czasem podbrzusze zaboli, sutki bolą ale do wytrzymania, jedynie to senność potrafi mnie zwalić z nóg i humorki 😂 Chyba humorki najgorsze 😁

Witam wszystkie nowe mamusie 🙂 zycze Wam cudownych 8 miesiecy.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wiesci 🙂

Hej 😊 witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę pięknych 8 mcy💕
Teraz pytanie do wszystkich 😁jak się dzisiaj czujecie? 😊
ja mam dzis takie mega mdlosci... wczoraj mialam lepszy dzien pod tym wzgledem nawet jedzenie jakos w miare weszlo, a dzis znowu musze w siebie wmuszac nawet herbate

reklama
Ja w sumie nie mam objawów. Senność ok 18, szybko się mecze i tyle... Chociaż wczoraj na więc już coś się zaczynało dziać z cyckami bo bolały i były gorące 🙈 ale póki co jeszcze się jakoś nie powiększyły

Do góry