reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Hej 😊 witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę pięknych 8 mcy💕
Teraz pytanie do wszystkich 😁jak się dzisiaj czujecie? 😊
Ja czuję delikatne bóle krzyży od czasu jak się obudziłam i mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chociaż miałam atak paniki chwilę. W pierwszej ciąży martwiłam się, ale teraz po poronieniu to jest milion razy nasilone 😐 dobrze, że jutro wizyta. Może mnie trochę uspokoi

reklama
Ja czuje się jakby mnie coś przejechało 😂 Dosłownie wszystko mnie boli, trochę jakbym była poturbowana. A ja tylko spałam w nocy 😂
Ja też mam ciężkie poranki, leżę i leżę i wstać nie mogę🙈 mam to szczęście, że jestem nauczycielką i teraz mam wakacje. No ale ogólnie nie mam co narzekać, czuję się bardzo dobrze. Spanie mnie łapie zazwyczaj w południe czasami o 20 już ale drzemnę się na godz i mogę jeszcze posiedzieć do 24. Wieczorem jak zdejmuje stanik to mam wrażenie, że cycki mają ciężarki włożone takie obolałe. I często czuję ciągniecie jajnika. Jak za szybko wstanę albo kichnę to boli bardziej. No a tak to gitarka😁

Ja czuję delikatne bóle krzyży od czasu jak się obudziłam i mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chociaż miałam atak paniki chwilę. W pierwszej ciąży martwiłam się, ale teraz po poronieniu to jest milion razy nasilone 😐 dobrze, że jutro wizyta. Może mnie trochę uspokoi
Bóle krzyżowe też mam ale to jest akurat spowodowane działaniem hormonów ciążowych na miednice i więzadła macicy.

Ja też mam ciężkie poranki, leżę i leżę i wstać nie mogę🙈 mam to szczęście, że jestem nauczycielką i teraz mam wakacje. No ale ogólnie nie mam co narzekać, czuję się bardzo dobrze. Spanie mnie łapie zazwyczaj w południe czasami o 20 już ale drzemnę się na godz i mogę jeszcze posiedzieć do 24. Wieczorem jak zdejmuje stanik to mam wrażenie, że cycki mają ciężarki włożone takie obolałe. I często czuję ciągniecie jajnika. Jak za szybko wstanę albo kichnę to boli bardziej. No a tak to gitarka😁
Ja w sumie bardzo podobnie, nie mam na co narzekać. Czasem podbrzusze zaboli, sutki bolą ale do wytrzymania, jedynie to senność potrafi mnie zwalić z nóg i humorki 😂 Chyba humorki najgorsze 😁

Witam wszystkie nowe mamusie 🙂 zycze Wam cudownych 8 miesiecy.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wiesci 🙂

Hej 😊 witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę pięknych 8 mcy💕
Teraz pytanie do wszystkich 😁jak się dzisiaj czujecie? 😊
ja mam dzis takie mega mdlosci... wczoraj mialam lepszy dzien pod tym wzgledem nawet jedzenie jakos w miare weszlo, a dzis znowu musze w siebie wmuszac nawet herbate

reklama
Ja w sumie nie mam objawów. Senność ok 18, szybko się mecze i tyle... Chociaż wczoraj na więc już coś się zaczynało dziać z cyckami bo bolały i były gorące 🙈 ale póki co jeszcze się jakoś nie powiększyły

Do góry