Mija9191
Aktywna w BB
Trzymamy mocno kciuki! czekamy na wieści11:20 ale jest lekki poślizg, właśnie czekam w kolejce... Chyba nigdy się tak nie bałam przed wizytą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocno kciuki! czekamy na wieści11:20 ale jest lekki poślizg, właśnie czekam w kolejce... Chyba nigdy się tak nie bałam przed wizytą
Będzie dobrze kochana, rozumiem Cię bo mam sama dokładnie tak samo. Ja tez mam wizytę 12 i u mnie to będzie 6+5 i tez bardzo liczę na to ze już będzie serduszko musimy być dzielne i dotrwać do naszego dniaJa bym chciała iść spać i obudzić się 12stego lipca przed wizytą. Stresuje się okropnie. Boję się że nie będzie zarodka. Serduszka... Będzie to 7+0 według ostatniej miesiączki. Ciągle chce mi się spać, kreci mi się w głowie i okropnie mnie mdli...
Byłam wcześniej w sobotę i w poniedziałek tydz temu i bym przyrost jak dobrze pamiętam 174% chce zobaczyć teraz jak wygląda sytuacja i druga zrobievw czwartek chyba że dziś będzie dość wysoka i mnie to uspokoi bo wizyta w piątek. Wyniki o 14 nietrzeba dlugo czekacbeta po tygodniu odstepu jest chyba juz nie miarodajna
U mnie w piątek też będzie 6+5Będzie dobrze kochana, rozumiem Cię bo mam sama dokładnie tak samo. Ja tez mam wizytę 12 i u mnie to będzie 6+5 i tez bardzo liczę na to ze już będzie serduszko musimy być dzielne i dotrwać do naszego dnia
Trzymam kciuki11:20 ale jest lekki poślizg, właśnie czekam w kolejce... Chyba nigdy się tak nie bałam przed wizytą
Jeżeli kończą Ci się leki to idź, najwyżej lekarz Ci powie ze masz przyjść niedługo jeszcze razTo ja się zastanawiam czy nie za wcześnie idę na wizytę ... Będzie 5+4 ale inaczej nie mogę bo leki mi się kończą wtedy :/