reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziękuję za informację, ja zobacze jutro jak to u mnie będzie wyglądać, najważniejsze żeby wszystko dobrze było ❤️
będę trzymać mocno kciuki ✊ będzie dobrze - musi być dobrze 💚
A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrze 😔 i cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też🥺 tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia 😵‍💫

A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrze 😔 i cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też🥺 tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia 😵‍💫
Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzyk☺️ Gratulacje kochana dobrych wieści i oby samych takich przez 9 miesięcy😍

Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzyk☺️ Gratulacje kochana dobrych wieści i oby samych takich przez 9 miesięcy😍
dziś u mnie 4+4 😊

Załączniki

• c93cfd72-327b-4eed-a497-b1897a7b4be9.jpeg
    c93cfd72-327b-4eed-a497-b1897a7b4be9.jpeg
    52,4 KB · Wyświetleń: 93
Dziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałam 🙂

Dziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałam 🙂
rozumiem, ja już ze swoimi wynikami powoli się gubię 😅 tyle tego mam... Ja jeszcze pójdę na wizytę do lekarza od chorób zakaźnych, według mojej gin. Awidność na igg wyszła super i nie wykryto tego wirusa w moczu więc jest ok ale powiedziała żebym to jeszcze skonsultowała że specjalistą. Tyle stresu i jeszcze 'przygoda ' z kolanem, śmiać mi się trochę chce bo wszyscy pytają jak bo wizycie u lekarza ( myślą że kolano sobie badam ) 😅

reklama
Do góry