Anet29
Fanka BB :)
acard 150 i neoparin 0.4Też się umowie na podobny termin ok 12 lipca. A jakie leki bierzesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
acard 150 i neoparin 0.4Też się umowie na podobny termin ok 12 lipca. A jakie leki bierzesz?
No to takie same. Jeszcze muszę się o steryd tylko dopytać.... Mam 3 straty za sobąacard 150 i neoparin 0.4
tez mam 3 straty i 3 ciaze bez komplikacji, zbadalam sie na trombofilie i wyszly mi 2 mutacje. A jaki dokladnie steryd?No to takie same. Jeszcze muszę się o steryd tylko dopytać.... Mam 3 straty za sobą
Encortontez mam 3 straty i 3 ciaze bez komplikacji, zbadalam sie na trombofilie i wyszly mi 2 mutacje. A jaki dokladnie steryd?
Mam umówiona 11.07I kiedy umawiasz się na wizytę?
Ja pije normalnie piłam też z moimi dwiema poprzednimi ciążami, które kilkanaście donosiłamDziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?
lat wcześniejJa pije normalnie piłam też z moimi dwiema poprzednimi ciążami, które kilkanaście donosiłam
Ja piję, ale ograniczyłam z 2 do 1. Pytałam lekarza i czytałam, że w odpowiednich ilościach nie zaszkodzi.Dziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?