Marcia 1983
Fanka BB :)
To tak samo jak ja bo w sumie pije tylko jedną z ranaJa piję, ale ograniczyłam z 2 do 1. Pytałam lekarza i czytałam, że w odpowiednich ilościach nie zaszkodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak samo jak ja bo w sumie pije tylko jedną z ranaJa piję, ale ograniczyłam z 2 do 1. Pytałam lekarza i czytałam, że w odpowiednich ilościach nie zaszkodzi.
Tak, pijęDziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?
Proponuję trochę zimnych okładów i odciążenie (czyli po prostu pooszczędzaj trochę tę nogę)Cześć, ja dziś mam pechowy dzień słuchajcie... Coś sobie w kolano zrobiłam , coś mi w nim przeskoczyło zastanawiam się czy dam radę jutro normalnie chodzić... Narazie boli przy chodzeniu, raczej też chyba nie mogę tego niczym smarować na opuchnięcie ?
Ja jestem bezkofeinowa, bo kofeina za bardzo mnie pobudza i podnosi bardzo tętno, także piję standardowo ineczkęDziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?
Na pewno nie możesz odstawić nagle, a odstawiasz przez ciążę, czy zaczęłaś odstawiać już wcześniej?Dziewczyny. A wiecie może co z lekami antydepresyjnymi? Jestem w trakcie odstawiania
Mam małą dawkę tylko raz dziennie. Dalej biorę A do wizyty jeszcze trochę.
Ja też pije jedną dziennie jak zwykleDziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?
Od dwóch miesięcy biorę połowę dawkiNa pewno nie możesz odstawić nagle, a odstawiasz przez ciążę, czy zaczęłaś odstawiać już wcześniej?
Pije, ale zredukowałam z 2 mocnych do 1Dziewczyny takie pytanie mam a pijecie kawkę teraz ? Czy raczej nie ?