reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

O właśnie właśnie ja też mam wzdęty brzuch czyli nie jestem sama 🤷
O to, to! Mam tak samo jak Wy, permanentne wzdęcie- aż mój synek 2,5 letni pokazuje ze mama ma dzidzie (choć nie komentowałam przy nim niczego, wie że ciocia ma duży brzuch i w brzuszku dzieci, wiec skoro mama ma odstający brzuch to nie może być nic innego jak dzidzia😂)

reklama
Ja też w sobotę zrobiłam jeszcze betę (czwarty raz🤦) ,a dzisiaj rano jeszcze zwykły test....i teraz już czekam na wizytę ❤️

Załączniki

• IMG20230702095450.jpg
    IMG20230702095450.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 69
U mnie dobrze, w dalszym ciągu boli podbrzusze, ale do przyjęcia 🙂 wczoraj skoczyłam do punktu pobrań zrobić morfologię i stwierdziłam w ostatniej chwili, ze przy okazji „machnę” betę, która już miałam odpuścić i 29.06 wynosiła 208 a wczoraj 01.07 780. Także przyrasta, nie zmienia to jednak faktu, ze dotyczaczasowe doświadczenia powodują, że jeszcze boję się cieszyć 🥵 byle do usg 12.07 ✊🏻
Woww, piękny przyrost😍

Cześć Dziewczyny jak tam dzisiaj się czujecie? 🥰
mnie wczoraj po zatrzyku bolal brzuch, dopiero jak polezalam pol godz to przeszlo, chyba za szybko po prostu wstalam, pozniej w nocy znowu bolal, mam nadzieje ze to fasolka sie rozpycha 🙂 cycki tez w nocy mnie tak bolaly ze przekrecic sie z boku na bok nie moglam 😀 jeszcze nigdy tak nie mialam

reklama
Do góry