reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

O właśnie właśnie ja też mam wzdęty brzuch czyli nie jestem sama 🤷
O to, to! Mam tak samo jak Wy, permanentne wzdęcie- aż mój synek 2,5 letni pokazuje ze mama ma dzidzie (choć nie komentowałam przy nim niczego, wie że ciocia ma duży brzuch i w brzuszku dzieci, wiec skoro mama ma odstający brzuch to nie może być nic innego jak dzidzia😂)

reklama
Ja też w sobotę zrobiłam jeszcze betę (czwarty raz🤦) ,a dzisiaj rano jeszcze zwykły test....i teraz już czekam na wizytę ❤️

Załączniki

• IMG20230702095450.jpg
    IMG20230702095450.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 63
U mnie dobrze, w dalszym ciągu boli podbrzusze, ale do przyjęcia 🙂 wczoraj skoczyłam do punktu pobrań zrobić morfologię i stwierdziłam w ostatniej chwili, ze przy okazji „machnę” betę, która już miałam odpuścić i 29.06 wynosiła 208 a wczoraj 01.07 780. Także przyrasta, nie zmienia to jednak faktu, ze dotyczaczasowe doświadczenia powodują, że jeszcze boję się cieszyć 🥵 byle do usg 12.07 ✊🏻
Woww, piękny przyrost😍

Cześć Dziewczyny jak tam dzisiaj się czujecie? 🥰
mnie wczoraj po zatrzyku bolal brzuch, dopiero jak polezalam pol godz to przeszlo, chyba za szybko po prostu wstalam, pozniej w nocy znowu bolal, mam nadzieje ze to fasolka sie rozpycha 🙂 cycki tez w nocy mnie tak bolaly ze przekrecic sie z boku na bok nie moglam 😀 jeszcze nigdy tak nie mialam

reklama
Do góry